Niby są ale tylko jakaś drobnica jak to powiedział gin ogólnie to pierwszy cykl od 8 miesięcy coś zaczęło się dziać ☹Ojej a czemu tak? Nie ma żadnych pęcherzyków? Trzymaj się kochana
reklama
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Ja w pierwszej ciąży brałam femibion i miałam po nim mdłości, ale to było już 8 lat temu, więc może skład zmienili w każdym razie postawiłam teraz na mama Dha premium i zobaczymy
Dziewczyny jak odczuwacie owulacje? Macie mocne kłucie itp?
Ja nigdy nic nie odczuwałam. Zaczełam czuć jak przyjmowałam CLO. Wtedy myślałam, że mi jajowody rozsadzi
Dziewczyny mam pytanie a propo luteiny.... jak lekarz ją każe brać to jest ta sama luteina co się przyjmuję jako suplement na oczy? czy to jest jakaś na recepte?
Ja luteinę brałam na wyregulowanie cykli i na pojawianie sie @. Między 15 a 24 dc. Jest na recepte.
Dziewczyny udało się! Będę mamą! ❤
Super! Gratulacje!
Robiłaś test? bete?
Chłop szaleje?
Dziewczyny a ja znowu po monitoringu i znowu rozczarowanie znowu czekanie na @ a to dopiero 14 dc od jutra duphaston a w nowym cyklu zwiększona dawka CLO dwie tabletki dziennie rano mam nadzieję że ten cykl skończy sie szybko a nie jak poprzedni po 44 dniach ach już nie mam siły na to wszystko już dzisiaj chciałam się całkowicie poddać
Niby są ale tylko jakaś drobnica jak to powiedział gin ogólnie to pierwszy cykl od 8 miesięcy coś zaczęło się dziać ☹
Oh! Znam to dokładnie z autopsji. U mnie nawet nie wiem, który cykl - napewno po owu już - jednak 16 dc więc podobnie. Też byłam na monitoringu i też piąty miesiąc dupa blada. Dokładnie znam to uczucie wkurzenia, rozczarowania i takiej ludzkiej niemocy, bo ileż do cholerki można czekać?? Idzie zwariować! Człowiek czeka, troszkę zawsze sie nastawi, płaci za wizyty... koszmar...
No tak u mnie też jak bywały małe pęcherzyki do lekarz nie dawał szans, bo zwyczajnie nie mają czasu na urośnięcie (u mnie krótkie cykle).
Trzymaj się koleżanko, łączę się w bólu i też czekam na nowy cykl chociaż pewnie znów będzie dupa zbita
Dorciaaaa88
Czesc Dziewczyny, ja dzisiaj 23dc. Do @ jeszcze 7 dni, ciazowych objawow brak, ale dzisiaj jak jechalam do sklepu, lecialo nade mna 7 bocianów troszke dziwny widok jak na duze miasto Gornego Śląska. Licze, ze to znak (juz wszedzie doszukuje sie znakow
Megana_89
mi po 1 tabletce clo nic nie uroslo dopiero po 2 byl piekny pecherzyk, głowa do góry :*Dziewczyny a ja znowu po monitoringu i znowu rozczarowanie znowu czekanie na @ a to dopiero 14 dc od jutra duphaston a w nowym cyklu zwiększona dawka CLO dwie tabletki dziennie rano mam nadzieję że ten cykl skończy sie szybko a nie jak poprzedni po 44 dniach ach już nie mam siły na to wszystko już dzisiaj chciałam się całkowicie poddać
Mejb
Zaangażowana w BB
U mnie 17dc i jeszcze 9 dni do @. Kiedy testujesz?Czesc Dziewczyny, ja dzisiaj 23dc. Do @ jeszcze 7 dni, ciazowych objawow brak, ale dzisiaj jak jechalam do sklepu, lecialo nade mna 7 bocianów troszke dziwny widok jak na duze miasto Gornego Śląska. Licze, ze to znak (juz wszedzie doszukuje sie znakow
Dobry znak !
Dorciaaaa88
Jesli @ nie przyjdzie wczesniej to bede testowac 28 lub 29 kwietnia, a Ty?U mnie 17dc i jeszcze 9 dni do @. Kiedy testujesz?
Dobry znak !
Jesli bociany nie lecialy do mnie to mam nadzieje, ze Was odwiedza
KiedyPytam
Hej dziewczyny. Poczytałam Was trochę, jeszcze Was wszystkich nie ogarniam ... Czy są tu jakieś weteranki z forum starania 2019? Czy wszystkie nowe?
Ja się staram od roku. Zaraz kończę 31 lat i mam totalna załamke
A jeszcze ten koronawirus i problem z wizytami. Właśnie mam okres i czeka mnie kolejny cykl bez pregnylu a więc bez owulacji
A jeszcze ten koronawirus i problem z wizytami. Właśnie mam okres i czeka mnie kolejny cykl bez pregnylu a więc bez owulacji
HappyBabyMama
dawaj do mnie te bocianyCzesc Dziewczyny, ja dzisiaj 23dc. Do @ jeszcze 7 dni, ciazowych objawow brak, ale dzisiaj jak jechalam do sklepu, lecialo nade mna 7 bocianów troszke dziwny widok jak na duze miasto Gornego Śląska. Licze, ze to znak (juz wszedzie doszukuje sie znakow
HappyBabyMama
ja z 2019Hej dziewczyny. Poczytałam Was trochę, jeszcze Was wszystkich nie ogarniam ... Czy są tu jakieś weteranki z forum starania 2019? Czy wszystkie nowe?
reklama
HappyBabyMama
Aga
Aga a ty teraz masz monitoring? clo? kiedy owu przewidujesz?Ja nigdy nic nie odczuwałam. Zaczełam czuć jak przyjmowałam CLO. Wtedy myślałam, że mi jajowody rozsadzi
Ja luteinę brałam na wyregulowanie cykli i na pojawianie sie @. Między 15 a 24 dc. Jest na recepte.
Super! Gratulacje!
Robiłaś test? bete?
Chłop szaleje?
Oh! Znam to dokładnie z autopsji. U mnie nawet nie wiem, który cykl - napewno po owu już - jednak 16 dc więc podobnie. Też byłam na monitoringu i też piąty miesiąc dupa blada. Dokładnie znam to uczucie wkurzenia, rozczarowania i takiej ludzkiej niemocy, bo ileż do cholerki można czekać?? Idzie zwariować! Człowiek czeka, troszkę zawsze sie nastawi, płaci za wizyty... koszmar...
No tak u mnie też jak bywały małe pęcherzyki do lekarz nie dawał szans, bo zwyczajnie nie mają czasu na urośnięcie (u mnie krótkie cykle).
Trzymaj się koleżanko, łączę się w bólu i też czekam na nowy cykl chociaż pewnie znów będzie dupa zbita