reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Hej dziewczyny. Poczytałam Was trochę, jeszcze Was wszystkich nie ogarniam ... Czy są tu jakieś weteranki z forum starania 2019? :) Czy wszystkie nowe?
Ja się staram od roku. Zaraz kończę 31 lat i mam totalna załamke :(
A jeszcze ten koronawirus i problem z wizytami. Właśnie mam okres i czeka mnie kolejny cykl bez pregnylu a więc bez owulacji :(
Hej 😉 ja mam 30, z decyzją o drugim dziecku czekałam dlugo (moja mała ma 8 lat), bo po drodze miałam wyboje życiowo rozwodowe.. Teraz mam partnera od 3 lat, ciągle było coś: bo niepewność siebie, bo kariera, bo kredyt i tak się ociągałam, więc mam schizę, że będzie ciężko bo jestem starsza. Z moją Córką nawet się nie starałam 🤦‍♀️ więc nie wiem jak to jest i nawet te 2 cykle nieudane to dla mnie 'nowość'... Teraz już w 3 popracowaliśmy chyba bardziej, wiec czekam niecierpliwie na 2 maj czy @ przyjdzie.

Hej dziewczyny. Poczytałam Was trochę, jeszcze Was wszystkich nie ogarniam ... Czy są tu jakieś weteranki z forum starania 2019? :) Czy wszystkie nowe?
A jeszcze ten koronawirus i problem z wizytami. Właśnie mam okres i czeka mnie kolejny cykl bez pregnylu a więc bez owulacji :(
ja tez w tym roku 31 :)

O to to! Następna owu będzie na któryś tam weekend więc myślę, że starania będą szły pełną parą!
Mój niemąż idzie jutro na badania nasienia... Mówi, że jak będą złe to mnie zostawia, żeby mi nie marnować życia, bo mam jeszcze szanse na dzieci z kimś innym. Mam pełna dramę na chacie odkąd przyszedł do domu..
Wczoraj wróciłam do domu bardzo późno (on już spał) i jak otwierałam drzwi to się zerwał na równe nogi i zaczal krzyczeć Maaaaaagdaaaaa! Kurczaki cały blok obudził!!!!!!!! Aż echo poszło! Myślał że nas zbóje napadaja i wołał mnie żeby mnie ratować haha ❤❤❤
Eh zastanawiam się czy nie powiedzieć temu kochanemu głupkowi, żeby odwołał te badania... Męczy się strasznie chłop... 🤷‍♀️
Mój też tak gada🤷 faceci już tak mają. Spokojnie, badania warto zrobić. Mój też się wybiera, ale na razie się boi wirusa ;) w lecie go już wyślę ostatcznie, jakby się nie udało wcześniej. Ale przecież w maju się uda 😄

Ja z tego roku. A nie możesz załatwić recepty online na ten pregnyl? Czemu ma Ci cykl przepaść? Teraz lekarze wiele recept wystawiają przez telefon.

Hejka, ja tez jestem staraczka z 2019. W tym roku bede miec 32 lata a to starania o pierwsze dziecko. Walczymy tez juz prawie rok:( w poprzednim cyklu tez mialam mega zalamke.

Cześć dziewczyny obudziłam się dzisiaj z myślą ze robię test, okres mi się spóźnia jeden dzień. Maz pojechał na ryby, zrobiłam i wyszedł pozytywny. Jestem w mega szoku. Niech któraś potwierdzi że też widzi dwie i nie mam żadnych zwidów ... Powiem szczerze że nie sądziłam że się uda, mam duży pęcherzyk endometrialny, ale pojechaliśmy do jakieś znachorki która leczy naturalnie i jestem mega w szoku po miesiącu się udało 😁

Załączniki

• IMG20200422071010.jpg
    IMG20200422071010.jpg
    754,5 KB · Wyświetleń: 152
Hej, ja jestem od czerwca 2018 ale na forum ujawniłam się dopiero pod koniec 2019...

32 lata, starania od czerwca 2018 [emoji3526]

reklama
Cześć dziewczyny obudziłam się dzisiaj z myślą ze robię test, okres mi się spóźnia jeden dzień. Maz pojechał na ryby, zrobiłam i wyszedł pozytywny. Jestem w mega szoku. Niech któraś potwierdzi że też widzi dwie i nie mam żadnych zwidów ... Powiem szczerze że nie sądziłam że się uda, mam duży pęcherzyk endometrialny, ale pojechaliśmy do jakieś znachorki która leczy naturalnie i jestem mega w szoku po miesiącu się udało 😁
Oczywiscie, ze widac:) gratulacje:)

Do góry