reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Kochane myślicie, ze powinnam zaproponować lekarzowi monitoring a może poszerzenie diagnostyki?

Mam zbadana prolaktyne, cała tarczyce, morfologię, mocz, progesteron w różnych dniach cyklu
Jasne.. Myślę że to bardzo ważne mieć pewność że jest normalnie owulacja.. Sama będę chciała od tego zacząć po badaniach z krwi :)

Hmm myślę, że w pierwszym cyklu mierzenia temperatury trudno coś powiedzieć. Po kilku cyklach może by był jakiś obraz tego jak to u Ciebie wygląda:)
Hej Dziewczyny, co tu mówić, niestety wracam. W dużym skrocie:
Syn 4 lata - w pierwszym cyklu starań. (2015)
9 miesięcy starań.
Maleństwo poczęte w styczniu. Koniec marca strata. Pięknie się rozwijał, ale w 9 tc serce przestało bić. 11tc zabieg(26.03).

Jestem ponad 3 tygodnie po zabiegu. Miałam objawy płodne (śluz i ostre kłucie w prawym boku, pozytywny test owu). Byłam u lekarza, który po usg potwierdził owu.

Zaczęłam mierzyć temperaturę. Nigdy tego wcześniej nie robiłam. I 36,27. Czytałam, że po owu powinna być wyższa? Jak to jest? Lekarz raczej się nie pomylił? Douczcie mnie proszę.

Pozdrawiam QUOTE]

Ja mam za to dzisiaj owu bo 18 był test owu pozytywny i wedlug waszych wiadomości mamy zamiar z mężem nie czekać co 2 dni tylko do upadłego.. Kilka dni.. Zobaczymy a może zaś się uda :)
Wogole mam może głupie pytanie ale nurtuje mnie to w każdym cyklu.. Myślicie ze ma sens unoszenie bioder do góry? Niby wiem że plemniki same w śluzie pędzą dalej bez względu na pozycję ale zawsze mam wyrzuty jak nie dam poduszki pod tyłek.. Później przychodzi @ i się zastanawiam czy to nie przez to 🤷‍♀️🤦‍♀️

Hej, dzisiaj przychodzę tutaj w pierwszym dniu cyklu który zaczął się 3 dni wcześniej niż powinien. Tyle tu wiadomości że nie nadążam o czym piszecie, ale mimo wszystko przeglądnelam całe forum żebym mieć jakieś pojęcie co się dzieje:d w poniedziałek powinna przyjść do mnie paczka z inofolic combi, czy któraś brala/bierze?:) milej niedzieli [emoji177]
Ja biorę od sierpnia 2019. Będzie już ponad pół roku. Dzięki myo inozytolowi poczułam moment owulacji, mój książę w tym samym momencie wpadł do domu, krzyknęłam: teraz albo nigdy! I za dwa tygodnie okazało się że jestem w ciąży [emoji1787]
Po poronieniu biorę nadal. Jednak już nie czuję momentu owulacji [emoji2368]

reklama
Kochana, ja po seksie poleciałam siku od razu i zaszłam w ciążę.
Wogole mam może głupie pytanie ale nurtuje mnie to w każdym cyklu.. Myślicie ze ma sens unoszenie bioder do góry? Niby wiem że plemniki same w śluzie pędzą dalej bez względu na pozycję ale zawsze mam wyrzuty jak nie dam poduszki pod tyłek.. Później przychodzi @ i się zastanawiam czy to nie przez to [emoji2368][emoji2356]

Do góry