Kallinea90
Fanka BB :)
Ja mieszkam w Irlandii kochana więc zobaczę jaki tu jest wybórJa właśnie stanik i sexi piżamkę zamówiłam na intymna.pl Fajny mają wybór
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mieszkam w Irlandii kochana więc zobaczę jaki tu jest wybórJa właśnie stanik i sexi piżamkę zamówiłam na intymna.pl Fajny mają wybór
Trzymam kciuki, bardzo mocno Ja właśnie owu i to konkretna bo i jajnik kłuje i test na bank pozytyw.. Ale tak już bywało a i tak się nie udało.. Czekam na koniec epidemi i działam z lekarzemJa ogólnie też normalnie funkcjonuje i nie rusza mnie jakoś szczególnie to ze ktoś ma dzieci a ja nie mogę. Ale są pewne osoby,które sa mi bliskie jak ona i to właśnie mnie boli. A najciekawsze w jej zachowaniu bylo to, ze 3mies po moim poronieniu i zabiegu dostałam zaproszenie do niej na baby shower? na całe szczescie wirus popsul tą impreze ale tak czy siak bym nie poszla.. No nic ja teraz jestem na granicy czy przyjdzie okres czy nie przyjdzie...zobaczymy, czekam ...
Może właśnie ta kwarantanna Cie stresuje? beta to jest w sumie dobra myśl seks, %, gorąca kąpiel - coś przyspieszy okres, a tak jesteś w zawieszeniuNajgorsze że chciałam się umówić do gina od niepłodności to nowych nie przyjmują a mój lekarz też nie chętnie przyjmuje jeśli nie ma potrzeby. Też nie wiem na kiedy się umawiać bo nie wiem kiedy @ przyjdzie.
Zastanawiam się czy iść dla świętego spokoju na betę i jak potwierdzi brak ciąży to kupie sobie coś mocniejszego % i może w końcu nadejdzie
Stres? Taki jak zawsze. Aktualnie pracuje z domu i mam strasznie mało pracy i nie mogę się wyluzować przez zakaz opuszczania domu.
Ja mieszkam w Irlandii kochana więc zobaczę jaki tu jest wybór [emoji16][emoji6]
Ja jeszcze czekam na drożność i jak nic to też muszę się gdzieś zgłosić...Najgorsze że chciałam się umówić do gina od niepłodności to nowych nie przyjmują a mój lekarz też nie chętnie przyjmuje jeśli nie ma potrzeby. Też nie wiem na kiedy się umawiać bo nie wiem kiedy @ przyjdzie.
Zastanawiam się czy iść dla świętego spokoju na betę i jak potwierdzi brak ciąży to kupie sobie coś mocniejszego % i może w końcu nadejdzie
Stres? Taki jak zawsze. Aktualnie pracuje z domu i mam strasznie mało pracy i nie mogę się wyluzować przez zakaz opuszczania domu.
Rozumiem a masz jakiś sprawdzony sklep on-line?Raczej stacjonarnie bo mam problem z rozmiarem. Noszę ciuchy XS, ale biust mam 65 E. Więc wszystko jest na mnie za duże/za małe w piersiach.
Chociaż teraz bardzo dużo oglądałam na allegro bielizny i wyhaczylam sprzedawcę który ma takie fatałaszki za 15-25 zł /szt. Także chyba zaryzykuje i kupię ze 4 sztuki może akurat coś przypasuje [emoji849] jak będzie ok to ma chyba 80 przedmiotów na sprzedaż to na 4 lata starczy [emoji23]
Bez mierzenia w ciemno mogę kupować online bodystocking [emoji38] jest mega seksi i pasuje od każdego sprzedawcy [emoji85]
Napewno wiek, czas i kwarantanna też nie pogama. Czas się dłuży a tak to trzeba było się wyszukiwać do pracy, popracować i jak się wróciło to był czas na wszystko a teraz ? Niby jest czas ale nic nie można i przez to się dłuży i nic się nie chceMoże właśnie ta kwarantanna Cie stresuje? [emoji848] beta to jest w sumie dobra myśl [emoji6] seks, %, gorąca kąpiel - coś przyspieszy okres, a tak jesteś w zawieszeniu [emoji849]
Ja w listopadzie miałam iść na histeroskopsie ale po wizycie u kolejnego lekarza stwierdził że w moim przypadku to może dać więcej szlody niż pożytku więc stchirzylam.Ja jeszcze czekam na drożność i jak nic to też muszę się gdzieś zgłosić...
Może sama zaproponuje lekarzowi monitoring nie wiem czemu ale myślę, że to jajo nie pęka.
A masz jakieś objawy na @?