reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Powiem Wam,nie wiem mam nadzieję,że nie zrozumiecie mnie źle.. Dostalam telefon,że urodziła moja siostra... Zaszłyśmy w ciążę prawie w tym samym czasie... Ona urodziła a ja już kilka miesięcy po zabiegu :( ciesze się ale jednocześnie jest mi cholernie przykro.. Do tego pewnie jutro u mnie pojawi się okres i znowu kolejny cykl starań... Ehh :(
Wydaje mi się, że Twoje rozdarcie wewnętrzne jest jak najbardziej zrozumiałe. Masz prawo czuć smutek i być przygnębiona. Ściskam mocno...

Co polecacie?
Screenshot_20200418_205508_com.diagplus.jpeg

Hej dziewczyny rozmawiałam wczoraj wieczorem z mężem i powiedział mi że często traci libido przez to że nawijam często o tym żeby się kochać 🤣bo to albo te dni, albo powinniśmy czesciej itp 🤪. A jak z waszymi facetami?
Mój mąż nie wie, kiedy mam dni płodne. Robię testy owu, ale nie przedstawiam mu wyników. Przytulamy się przez cały cykl w miarę regularnie, w okresie owulacji częściej, wiadomo, ale nie na zasadzie - dzisiaj owu, bzykamy się😉. Kilka lat temu, jak zaczynaliśmy się starać popełniliśmy ten błąd i staralismy się pod dyktando cyklu, poskutkowało to tym, że ciąży jak nie było tak nie ma, a przytulanki zamiast przyjemnością stały się koniecznością, a mój mąż bardzo się stosował. Ja trochę inaczej do tego podchodzę, dlatego teraz postanowiłam oszczędzić mu tego stresu. Oczywiscie, wszystko zależy od partnera, relacji itp.
Ja mam tak samo jak katherinnn tzn nic mu nie mówię. Nie wie kiedy mam owu. Ta wiedza chyba nie jest facetom potrzebna ;-) ;) czytałam też relacje facetów, że taka kobieta powoduje bariere i czują się jak byk rozpłodowy.
Także uwodzę go i tyle 😉 Dzięki temu starania będziemy mile wspominać. To jak powrót do okresu pierwszych randek, spotkań, takie miłe uczucie w oczekiwaniu na te dni 😍 i przygotowania na bóstwo też robią jakaś atmosferę 😉
Ja mam taką zasadę, że co miesiąc staram się kupować nowe piżamki seksi. Tą najbardziej nową i najbardziej fikuśną ubieram w dzień owu 😁

reklama
Ja mam tak samo jak katherinnn tzn nic mu nie mówię. Nie wie kiedy mam owu. Ta wiedza chyba nie jest facetom potrzebna ;-) ;) czytałam też relacje facetów, że taka kobieta powoduje bariere i czują się jak byk rozpłodowy.
Także uwodzę go i tyle 😉 Dzięki temu starania będziemy mile wspominać. To jak powrót do okresu pierwszych randek, spotkań, takie miłe uczucie w oczekiwaniu na te dni 😍 i przygotowania na bóstwo też robią jakaś atmosferę 😉
Ja mam taką zasadę, że co miesiąc staram się kupować nowe piżamki seksi. Tą najbardziej nową i najbardziej fikuśną ubieram w dzień owu 😁
Ja chyba też sobie jakąś taka fajna zamówię online. Teraz jak siedzę w domu i nie pracuje to czuje się jakaś rozlazla😁

Do góry