reklama
Nigdy nie widziałam tak grubych kresek. Też bym taki chciała. Jak narazie dziś termin @ test owu lekka kreska a ciążowy biel wizira. Apka pokazuje że dziś termin @ ale miałam i cykle 2-3 dni dłuższe. Biust mi urusl, mam widoczne żyły i wcześniej piekły sutki teraz trochę mniej, ale bolą też po bokach.Cześć dziewczynki dawno nie zaglądałam, a jutro już pierwsza wizyta na usg
Dwa dni temu robiłam test bo mi w sumie zostały wstawiam dla przesłania ciazowych fluidow
Nie mogę dodać zdjęcia ;/
Ostatnia edycja:
rossig
Fanka BB :)
Ja dosypywałamPisałyście coś o suplementach i ja biorę ovarin, zauważyłam, że trochę lepiej u mnie ze śluzem po nim. Wcześniej bralam osobno witaminę D. Mąż nic nie bierze i nawet mu nie proponuję, ma taki charakter, że musiałabym mu chyba po cichu jakieś witaminy dosypywać
Codziennie rano robiłam dla nas smoothie. Więc zaczęłam dosypywać mielony korzeń maca. Aż się zbuntował, że nie chce codziennie mielonych badyli
Ja zostaje przy smoothie, a jemu zamówię tabletki.
A tak w ogóle dziewczyny w biedronce jest maca po 2.99
Naładowałam wieczorem cały koszyk rzeczami w sklepie ze zdrową żywnością. Wchodzę rano do biedronki, a tam maca, topinambur, czarnuszka Szok.
Jeszcze chciałabym gdzieś dorwać stacjonarnie tapiokę i spirulinę uwielbiam takie rzeczy.
Daraa_94
Kochana ja co miesiąc to czytam, słyszę od męża może to nie jest nasz czas...Głowa do góry!!! [emoji3059][emoji3059]
Wiem jak Ci jest cholernie ciężko po przeszłam przez to samo i miałam niesamowitą załamkę miesiąc temu [emoji26]
Pojawia się te dw8e kreski już nie długo zobaczysz !!!
Niby tak ale już czuję go w kościachDaraa poki nie ma @ to jest nadzieja
Mnie chyba najbardziej te cycki zmyliły też mi urosly wczoraj do męża mówię no zobacz a on Daria jakie Ty masz żyły ja szybko do lusterka mówię rzeczywiście jest nadzieja ale o...Nigdy nie widziałam tak grubych kresek. Też bym taki chciała. Jak narazie dziś termin @ test owu lekka kreska a ciążowy biel wizira. Apka pokazuje że dziś termin @ ale miałam i cykle 2-3 dni dłuższe. Biust mi urusl, mam widoczne żyły i wcześniej piekły sutki teraz trochę mniej, ale bolą też po bokach.
Nie mogę dodać zdjęcia ;/
Chyba zatrudnię się w reklamie Vizira.
Patla9393
Na co ta maca działa?Ja dosypywałam
Codziennie rano robiłam dla nas smoothie. Więc zaczęłam dosypywać mielony korzeń maca. Aż się zbuntował, że nie chce codziennie mielonych badyli
Ja zostaje przy smoothie, a jemu zamówię tabletki.
A tak w ogóle dziewczyny w biedronce jest maca po 2.99
Naładowałam wieczorem cały koszyk rzeczami w sklepie ze zdrową żywnością. Wchodzę rano do biedronki, a tam maca, topinambur, czarnuszka Szok.
Jeszcze chciałabym gdzieś dorwać stacjonarnie tapiokę i spirulinę uwielbiam takie rzeczy.
Zobacz załącznik 1106871
Blaankaa
Widzisz, ja oczywiście też to czytałam, praktycznie z mała przerwą od 03.2019 roku, i teraz czekam na wynik drugiej bety. Mam nadzieję że będzie przyrost.
Powiem Ci że po mojej załamcę w tamtym miesiacu, gdzie runął mi świat serio, stwierdziłam że przyjdzie czas i co ma być to będzie. Nie patrzyłam na to co mogę A co nie mogę gdybym była w ciąży, kilka dni po owulacji wypilam z przyjaciółką bardzo duzo alkoholu, chyba jakos tak upuscily się że mnie emocje.
Może też przyczyniło się to ze teraz nie pracowałam, że siedziałam w domu i nie żyłam tak w biegu jak do tej pory. Że mogłam się wyspać i iść na dłuższy spacer z psiakiem.
Nie wiem, ale chyba potwierdza się to co dziewczyny wcześniej pisały, że chyba troszku trzeba odblokować psyche [emoji173]
Powiem Ci że po mojej załamcę w tamtym miesiacu, gdzie runął mi świat serio, stwierdziłam że przyjdzie czas i co ma być to będzie. Nie patrzyłam na to co mogę A co nie mogę gdybym była w ciąży, kilka dni po owulacji wypilam z przyjaciółką bardzo duzo alkoholu, chyba jakos tak upuscily się że mnie emocje.
Może też przyczyniło się to ze teraz nie pracowałam, że siedziałam w domu i nie żyłam tak w biegu jak do tej pory. Że mogłam się wyspać i iść na dłuższy spacer z psiakiem.
Nie wiem, ale chyba potwierdza się to co dziewczyny wcześniej pisały, że chyba troszku trzeba odblokować psyche [emoji173]
Kochana ja co miesiąc to czytam, słyszę od męża może to nie jest nasz czas... Niby tak ale już czuję go w kościach Mnie chyba najbardziej te cycki zmyliły też mi urosly wczoraj do męża mówię no zobacz a on Daria jakie Ty masz żyły ja szybko do lusterka mówię rzeczywiście jest nadzieja ale o...
Chyba zatrudnię się w reklamie Vizira.
katherinnn
Witam się w 8dpo, jajniki mnie napierdzielają, normalnie czuję jak mi pulsują chciałabym zatestowac w weekend, ale się boję póki co temperatura od owu utrzymuje się 37,2-37,3
Ech, to czekanie jest odbijające...
Ech, to czekanie jest odbijające...
Daraa_94
W czwartek mam lekarza, martwi mnie to że bolały mnie jajniki naprzemiennie cycki Wielkie zylaste... Ale już teraz co ma być to będzie.Widzisz, ja oczywiście też to czytałam, praktycznie z mała przerwą od 03.2019 roku, i teraz czekam na wynik drugiej bety. Mam nadzieję że będzie przyrost.
A Ty czekasz już na wynik? Na kiedy termin wg apki?
Właśnie z tej apki korzystam. Owu 9/10 przypadków się zgadza z testamiA z jakich aplikacji na tel korzystacie? Ja zainstalowałam jakiś "mój kolandarzyk" pokazuje niby,że za 4dni @... Ciekawe
reklama
Blaankaa
Idź idź, niech sprawdzi co tam się dzieje, i będziesz wiedziała co i jak.
Też się boję żeby wszystko było dobrze, bo mnie torbiele kochaja niestety...
Tak czekam na wyniki drugiej bety na pierwszej byłam we wtorek.
Pierwsza wizyta mam 22.04 więc wtedy się dowiem.
Wg różnych kalkulatorów podaje : 23.12 - 27.12 [emoji16]
Więc gdyby wszystko poszło dobrze to będą niezłe święta [emoji23][emoji173]
Też się boję żeby wszystko było dobrze, bo mnie torbiele kochaja niestety...
Tak czekam na wyniki drugiej bety na pierwszej byłam we wtorek.
Pierwsza wizyta mam 22.04 więc wtedy się dowiem.
Wg różnych kalkulatorów podaje : 23.12 - 27.12 [emoji16]
Więc gdyby wszystko poszło dobrze to będą niezłe święta [emoji23][emoji173]
W czwartek mam lekarza, martwi mnie to że bolały mnie jajniki naprzemiennie cycki Wielkie zylaste... Ale już teraz co ma być to będzie.
A Ty czekasz już na wynik? Na kiedy termin wg apki?