reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Bielsze nie będzie [emoji2368] no to czekam na @ i 12 cykl starań
1587021366854.jpeg

A z jakich aplikacji na tel korzystacie? Ja zainstalowałam jakiś "mój kolandarzyk" pokazuje niby,że za 4dni @... Ciekawe
Ja miałam mój kalendarzyk i flow, generalnie były ok. Ja mam dość regularny okres . A teraz póki co to mam wywalone na te appki, mam już dość kochania się wtedy kiedy trzeba I ciągłego sprawdzania i liczenia. Za dużo mnie to nerwów kosztowało 😔 I wiecznych rozczarowan

Może i mi się jakimś cudem poszczesci, generalnie jestem spokojna , a ten biały śluz jak myślisz o czym to świadczy? Że okres się zbliża?
Biały to niepłodny. Normalne 😉
Jak można mieć okres i być w ciąży bredzisz:) jak jest okres to spada progesteron- dzięki temu złuszcza się endometrium i jest krwawienie. Jeśli spada progesteron podczas okresu to jak niby możliwe jest utrzymanie ciąży? Chyba powinna Pani wiedzieć,ze e poczatkowej fazie on utrzymuje ciążę. Akurat jestem lekarzem..
Muszą się gdzieś zgłosić bo są ciekawymi przykładami. Zaprzeczają wszystkim książkom medycznym:) i do tego ci dziwni prowadzący zajęcia z ginekologii są niedouczeni...
Koleżanka nie bredzi. Było tu parę dziewczyn, które pomimo okresu były w ciąży.
Wystarczy wgłębić się w NRP i już mamy odpowiedź. O tym się nie mówi na studiach. W załączniku wytłumaczenie 😉Screenshot_20200416-092222.pngScreenshot_20200416-092254.pngScreenshot_20200416-092353.png

Biały to niepłodny. Normalne 😉

Koleżanka nie bredzi. Było tu parę dziewczyn, które pomimo okresu były w ciąży.
Wystarczy wgłębić się w NRP i już mamy odpowiedź. O tym się nie mówi na studiach. W załączniku wytłumaczenie 😉Zobacz załącznik 1106844Zobacz załącznik 1106845Zobacz załącznik 1106846

No i dalej mi nie zaprzeczyłas bo w tekscie jest krwawienie sródcykliczne może wyglądać jak prawdziwa miesiączka. Ale dalej nie jest PRAWDZIWA miesiączka :) nie napisalam, ze krwawien nie ma bo są! Mogą być implantacyjne, moze krwiak pęknac i dużo innych rzeczy. Ale to nie jest już MIESIACZKA

reklama
Do góry