reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Bielsze nie będzie [emoji2368] no to czekam na @ i 12 cykl starań
1587021366854.jpeg

A z jakich aplikacji na tel korzystacie? Ja zainstalowałam jakiś "mój kolandarzyk" pokazuje niby,że za 4dni @... Ciekawe
Ja miałam mój kalendarzyk i flow, generalnie były ok. Ja mam dość regularny okres . A teraz póki co to mam wywalone na te appki, mam już dość kochania się wtedy kiedy trzeba I ciągłego sprawdzania i liczenia. Za dużo mnie to nerwów kosztowało 😔 I wiecznych rozczarowan

Może i mi się jakimś cudem poszczesci, generalnie jestem spokojna , a ten biały śluz jak myślisz o czym to świadczy? Że okres się zbliża?
Biały to niepłodny. Normalne 😉
Jak można mieć okres i być w ciąży bredzisz:) jak jest okres to spada progesteron- dzięki temu złuszcza się endometrium i jest krwawienie. Jeśli spada progesteron podczas okresu to jak niby możliwe jest utrzymanie ciąży? Chyba powinna Pani wiedzieć,ze e poczatkowej fazie on utrzymuje ciążę. Akurat jestem lekarzem..
Muszą się gdzieś zgłosić bo są ciekawymi przykładami. Zaprzeczają wszystkim książkom medycznym:) i do tego ci dziwni prowadzący zajęcia z ginekologii są niedouczeni...
Koleżanka nie bredzi. Było tu parę dziewczyn, które pomimo okresu były w ciąży.
Wystarczy wgłębić się w NRP i już mamy odpowiedź. O tym się nie mówi na studiach. W załączniku wytłumaczenie 😉Screenshot_20200416-092222.pngScreenshot_20200416-092254.pngScreenshot_20200416-092353.png

Biały to niepłodny. Normalne 😉

Koleżanka nie bredzi. Było tu parę dziewczyn, które pomimo okresu były w ciąży.
Wystarczy wgłębić się w NRP i już mamy odpowiedź. O tym się nie mówi na studiach. W załączniku wytłumaczenie 😉Zobacz załącznik 1106844Zobacz załącznik 1106845Zobacz załącznik 1106846

No i dalej mi nie zaprzeczyłas bo w tekscie jest krwawienie sródcykliczne może wyglądać jak prawdziwa miesiączka. Ale dalej nie jest PRAWDZIWA miesiączka :) nie napisalam, ze krwawien nie ma bo są! Mogą być implantacyjne, moze krwiak pęknac i dużo innych rzeczy. Ale to nie jest już MIESIACZKA

reklama
Do góry