Ale już tak szybko ?Może już na owu boli?
reklama
Dolvit
Fanka BB :)
Ja mam 26 dc więc czekam cierpliwie do @U mnie dziś 29 dc, kto testuje razem ze mną w tym tygodniu?
Daraa_94
Dziewczyny ja nie mam zamiaru tutaj dyskutować albo pisać do tej dziewczyny o zaświadczenie bez przesadyzmu, mówię tylko, że taki przypadek tu był i tyleTo jeśli ta Pani będzie miała zaświadczenie od swojego lekarza,ze w tym samym czasie była w ciąży i miała klasyczny okres to uwierze inaczej nie. Też sobie mogę gadać różne rzeczy co nie znaczy,że są prawda ja w sumie polegam na książkach i ogólno dostępnej wiedzy... zakończmy ten temat już. Ja sama jestem ciekawa jak u mnie będzie za te kilka dni [emoji56]
U mnie raczej okresowo zaczyna się robić także straciłam nadzieję
Saneatsui
Ale ja wiem o kogo chodzi, to dziewczyna z ciąża bliźniacza jeśli dobrze pamiętam, dostala okresu witala się w 1 dc, a 2 tyg później coś jej się nie zgadzało i 2 kreski, potem poleciała do gina i njie dość że dwie kreski to jeszcze dwie kropki ;pDziewczyny ja nie mam zamiaru tutaj dyskutować albo pisać do tej dziewczyny o zaświadczenie bez przesadyzmu, mówię tylko, że taki przypadek tu był i tyle
U mnie raczej okresowo zaczyna się robić także straciłam nadzieję
Daraa_94
Kochana fajnie by było ale chyba nie zdążę nawet plecy coraz bardziej bolą okresowo jedyna nadzieja, że ciągnie mnie podbrzusze mam wrażenie, że zaraz dostanę okres jestem w pracy a w miarę możliwości chodzę do łazienki i sprawdzam...@Daraa_94 A Ty w końcu testowałaś już? Bo ja mam jakies dziwne przeczucie co do Ciebie [emoji6]
Saneatsui
Ja tak miałam cały czas, już miałam dwie kreski na teście A uczucie jakby się okres zaczął, raz w pracy siedziałam i poczułam takie wyplywanie jak przy okresie, moja pierwsza myśl no i po ptakach, zalamlalam się polecialam do wc i okazało się że to tylko śluz. Także taki objaw nie jest jednoznaczny.Kochana fajnie by było ale chyba nie zdążę nawet plecy coraz bardziej bolą okresowo jedyna nadzieja, że ciągnie mnie podbrzusze mam wrażenie, że zaraz dostanę okres jestem w pracy a w miarę możliwości chodzę do łazienki i sprawdzam...
Mikstura
Łapie [emoji2956]
Cześć dziewczynki dawno nie zaglądałam, a jutro już pierwsza wizyta na usg
Dwa dni temu robiłam test bo mi w sumie zostały wstawiam dla przesłania ciazowych fluidow
reklama
Daraa_94
Pozostaje czekaćJa tak miałam cały czas, już miałam dwie kreski na teście A uczucie jakby się okres zaczął, raz w pracy siedziałam i poczułam takie wyplywanie jak przy okresie, moja pierwsza myśl no i po ptakach, zalamlalam się polecialam do wc i okazało się że to tylko śluz. Także taki objaw nie jest jednoznaczny.