reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hej dziewczyny,
Obserwuję Was jakiś czas i postanowiłam że chętnie się przyłącze jeśli mogę 🙂
Ja staram się trzeci cykl. Obecnie jeszcze przed owulacja. Tak mi się wydaje.
Cykle mam raczej regularne +/-1 dzień.
Ale owulacje obliczam sobie tak sama na chybił trafił bo nigdy nie kupowałam tych testów owulacyjnych, raczej przytulamy się z partnerem regularnie ale niestety narazie bezskutecznie. Oczywiście gin mnie widział przed moja decyzja i powiedział że jestem zdrowa i żadnych hormonów nie zlecał robić. A może jednak sobie zrobić jakieś na własną rękę?
Czytałam że dużo || się pojawiło na święta 😍 gratuluję dziewczyny 😍

reklama
@Dolvit tutaj naprawdę był przypadek gdzie dziewczyna miała @ a była już w ciąży, Ola jeśli ktoś ja kojarzy to niech mnie poprawi jak się pomyliłam.
To jeśli ta Pani będzie miała zaświadczenie od swojego lekarza,ze w tym samym czasie była w ciąży i miała klasyczny okres to uwierze :D inaczej nie. Też sobie mogę gadać różne rzeczy co nie znaczy,że są prawda :) ja w sumie polegam na książkach i ogólno dostępnej wiedzy... :D zakończmy ten temat już. Ja sama jestem ciekawa jak u mnie będzie za te kilka dni 😇

Hej a ja znowu mam chyba problem od 3dc do 5dc brałam clo 1x1 a dzisiaj to mój 8 dc i pobolewają mnie jajniki raz jeden raz drugi i tak na zmianę czy któraś tak z was miała po Clo ?

Cześć dziewczynki :) dawno nie zaglądałam, a jutro już pierwsza wizyta na usg :)
Dwa dni temu robiłam test bo mi w sumie zostały;) wstawiam dla przesłania ciazowych fluidow ;)

Załączniki

• 20200413_190919.jpg
    20200413_190919.jpg
    397 KB · Wyświetleń: 93
Przynajmniej tsh by się przydało na początek i jakieś podstawowe krwi i moczu badania :)
Hej dziewczyny,
Obserwuję Was jakiś czas i postanowiłam że chętnie się przyłącze jeśli mogę [emoji846]
Ja staram się trzeci cykl. Obecnie jeszcze przed owulacja. Tak mi się wydaje.
Cykle mam raczej regularne +/-1 dzień.
Ale owulacje obliczam sobie tak sama na chybił trafił bo nigdy nie kupowałam tych testów owulacyjnych, raczej przytulamy się z partnerem regularnie ale niestety narazie bezskutecznie. Oczywiście gin mnie widział przed moja decyzja i powiedział że jestem zdrowa i żadnych hormonów nie zlecał robić. A może jednak sobie zrobić jakieś na własną rękę?
Czytałam że dużo || się pojawiło na święta [emoji7] gratuluję dziewczyny [emoji7]

reklama
Do góry