Wiktoria_22
Fanka BB :)
Kilka dni nie zaglądałem a tu proszę tyle nowinek. Wszystkim dwukreskowym dziewczynom gratuluję! Przesylajcie nam tu jakieś ciążowe fluidy [emoji4][emoji4][emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej ja miałam podobnie I okazało się że były dwa pęcherzyki. Jeden z prawego jajnika a drugi z drugiegoHej a ja znowu mam chyba problem od 3dc do 5dc brałam clo 1x1 a dzisiaj to mój 8 dc i pobolewają mnie jajniki raz jeden raz drugi i tak na zmianę czy któraś tak z was miała po Clo ?
Dziś 27 dcA przypomnij mi który masz dzień dzień cyklu ile po owulacji i jak długie masz zazwyczaj cykle?
Weteranki z nas ale i na nas przyjdzie czas , wierzę w toDokładnie. Mam wrażenie, że co ktoś nowy się pojawi to zaraz znika, tylko ja tu sobie czekam w kąciku [emoji85] U nas córka ma 3,5 roku. Też sobie inaczej to wszystko wyobrażałam [emoji849]
Ale mocno Cię boli czy do wytrzymania?
Mąż zamówił mi testy to jeszcze ich nie ma :/
Ale już tak szybko ?
Ale ja wiem o kogo chodzi, to dziewczyna z ciąża bliźniacza jeśli dobrze pamiętam, dostala okresu witala się w 1 dc, a 2 tyg później coś jej się nie zgadzało i 2 kreski, potem poleciała do gina i njie dość że dwie kreski to jeszcze dwie kropki ;p
Ahahaha mąż mi zainstalowal żebym tak nie myślała [emoji23] ledwo skończą a ta już test może zrobić [emoji23][emoji23]
Kuwa jutro pewnie napisze 1 dc :/
O kurcze no u mnie pozostaje czekać.Mimo ogolnych problemow z kregoslupem to po dluzszym siedzeniu kładę się etapami.
W normalnej sytuacji pewnie juz by ketonal szedl....