reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Kilka dni nie zaglądałem a tu proszę tyle nowinek. Wszystkim dwukreskowym dziewczynom gratuluję! Przesylajcie nam tu jakieś ciążowe fluidy [emoji4][emoji4][emoji4]

reklama
A przypomnij mi który masz dzień dzień cyklu ile po owulacji i jak długie masz zazwyczaj cykle?
Dziś 27 dc

Tak wyglądało ostatnio
Screenshot_20200415_222424_com.popularapp.periodcalendar.jpeg

To chyba nawet dwie takie były bo Ola z tego co wiem ma pojedynczą ciążę, a z bliźniakami znam tylko milipiet :)
Ale ja wiem o kogo chodzi, to dziewczyna z ciąża bliźniacza jeśli dobrze pamiętam, dostala okresu witala się w 1 dc, a 2 tyg później coś jej się nie zgadzało i 2 kreski, potem poleciała do gina i njie dość że dwie kreski to jeszcze dwie kropki ;p

Póki nie ma okresu to czekamy! Ja nic kompletnie nie czuje tak jak zawsze przed okresem. Tylko śluz mam cały czas po owu, jeden dzień tylko susza była. Ale nie jest taki gęsty i galaretowaty jak zawsze dziewczyny opisywały co zaszły w ciążę [emoji85]
A mierzysz temperature?
Dziś 27 dc

Tak wyglądało ostatnioZobacz załącznik 1106766

Trzeba być dobrej myśli [emoji8] Ja w tym cyklu nie patrzyłam na apke, nie robiłam testów, po @ mieliśmy ładny maraton, trochę odpuściliśmy, dziś wchodzę w apke, a tu, że @ za 14 dni [emoji1787] Wtf, wpadłam w jakąś czarną dziurę, czy co? Wiadomo, że apka może się mylić, ale pewnie się franca wcale nie myli.
Ahahaha mąż mi zainstalowal żebym tak nie myślała [emoji23] ledwo skończą a ta już test może zrobić [emoji23][emoji23]

Kuwa jutro pewnie napisze 1 dc :/

reklama
Do góry