reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Były już tutaj dziewczyny, które witały się w 1dc, a dwa tygodnie później przychodziły 2 kreseczki. Nawet bliźniaki są w drodze, a dziewczyna miała normalny okres [emoji3]!
Dziewczyny, wiem że to trochę głupie ale czy mimo miesiączki mogę być w ciąży? Niby jestem w 8dc ale drugi dzień z rzędu strasznie mnie mdli. Testu nie robiłam bo już 3 dni przed miesiączką miałam plamienia i wiedziałam że przyjdzie @. Ale ta miesiączka była jakaś dziwna, strasznie się ciągnęła przez te plamienia przed i plamienia po. Dodatkowo pierwszy raz zaobserwowałam u siebie skrzepy, podobno to normalne ale nigdy takich nie miałam. Nie wiem czy to objawy choroby? Byłam u gina miesiąc temu i robił mi USG i wszystko było w porządku. A teraz nie wiem czy na siłę szukam przyczyn moich problemów z zajściem?

reklama
Ja całkiem inny okres miałam przy ciąży biochemicznej... Właśnie się wydłużył, były skrzepy i dużo bardziej bolesny.
Dziewczyny, wiem że to trochę głupie ale czy mimo miesiączki mogę być w ciąży? Niby jestem w 8dc ale drugi dzień z rzędu strasznie mnie mdli. Testu nie robiłam bo już 3 dni przed miesiączką miałam plamienia i wiedziałam że przyjdzie @. Ale ta miesiączka była jakaś dziwna, strasznie się ciągnęła przez te plamienia przed i plamienia po. Dodatkowo pierwszy raz zaobserwowałam u siebie skrzepy, podobno to normalne ale nigdy takich nie miałam. Nie wiem czy to objawy choroby? Byłam u gina miesiąc temu i robił mi USG i wszystko było w porządku. A teraz nie wiem czy na siłę szukam przyczyn moich problemów z zajściem?

W niedziele przeżyłam istny koszmar. Nieokrślone bóle narastające tuż nad spojeniem łonowym. Leżałam na podłodze z 40 min. Zeżarłam dwie nospy, robiłam ciepłe okłady na brzuch - cuda wianki. A wszystko to tuż przed pójściem na noc do pracy... Pierwszy raz chciałam wzywać lekarza - masakra!

🙄 🙄 🙄

Dziś z rana znów ten ból. Na szczęście odpuścił i się nie rozkręcił do skali w niedziele.

Rany! Niech nigdy nie przychodzi.

Dobra lecem skosić to gniazdo bocianowe, bo trzeba dofinansować Salve 😂😂😂 i dać doktorkowi pooglądać jeszcze "młode tunele". W sumie to mi powinni za to płacić, nie jemu 🤔🤔🤔

W niedziele przeżyłam istny koszmar. Nieokrślone bóle narastające tuż nad spojeniem łonowym. Leżałam na podłodze z 40 min. Zeżarłam dwie nospy, robiłam ciepłe okłady na brzuch - cuda wianki. A wszystko to tuż przed pójściem na noc do pracy... Pierwszy raz chciałam wzywać lekarza - masakra!

[emoji849] [emoji849] [emoji849]

Dziś z rana znów ten ból. Na szczęście odpuścił i się nie rozkręcił do skali w niedziele.

Rany! Niech nigdy nie przychodzi.

Dobra lecem skosić to gniazdo bocianowe, bo trzeba dofinansować Salve [emoji23][emoji23][emoji23] i dać doktorkowi pooglądać jeszcze "młode tunele". W sumie to mi powinni za to płacić, nie jemu [emoji848][emoji848][emoji848]

Ginekolog?

reklama
Zrób jeszcze rano !![emoji4]
Ja po południu też miałam słabsze tym bardziej jeszcze przed terminem @
Już za późno. Zrobię wieczorem. Wtedy łatwiej mi nie korzystać z WC z 2h. Jutro termin @. Jakby nie przyszła i były by dwie kreski chodz już tracę nadzieje. To wkoncu zaświeciło by słońce

Do góry