reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny, mam wynik progesteronu. 25 dc, 6dpo, wynik 13,40. To dobry wynik? W poprzednim cyklu miałam 1,92
Screenshot_20200415-101657_Samsung Internet.jpg

Hej dziewczyny co u was?
Dawno mnie nie było. Pod koniec zeszłego roku dwa razy miałam monitorowany cykl I nie udało się. Z mężem wszystko w porządku, mial badane nasienie. Ogólnie mija 3 lata bezowocnych starań. Po tych nieudanych stymulacjach cyklu to się podlamalam..Ale teraz już jest lepiej. Staram się bardziej wyluzować i odpuścić. Nie śledzę już dni polodnych nie sprawdzam nerwowo kalendarzyka I nie planuje kiedy się kochać. Mój mąż zamówił sobie tabletki z korzeniem maca mają poprawić płodność i libido. Ja za to zamówiłam sobie witaminę E I do tego mam folic. Także nie poddajemy się 😉🤩🤩

A na jakim etapie jesteście? Bo żeby teraz przejrzeć wiadomości do tyłu to trochę tego jest 🙈 czy bierzecie jakieś suple? Wy albo partnerzy ?

Jajeczko na początku sobie krąży w jajowodzie więc zanim dojdzie do macicy to już będzie po miesiączce. Jak najbardziej może się prawidłowo zagnieździć.
A Ty chyba miałaś już kiedyś owulacje podczas okresu prawda? Tak mi się kojarzy 🤔 moze spróbujcie podziałać? 😉
Tak pare miesięcy po chemii bardzo mnie bolały jajniki i lekarz sie martwił, zrobil usg i wyszło ze owulacja, aczkolwiek inny lekarz stwierdził ze podczas okresu to napewno sie nie uda...ilu lekarzy tyle opinii

A na jakim etapie jesteście? Bo żeby teraz przejrzeć wiadomości do tyłu to trochę tego jest 🙈 czy bierzecie jakieś suple? Wy albo partnerzy ?
Hej , my będziemy brać suplementy teraz. Mąż korzeń maca tabletki, a ja witamina E i folic. Zawsze chciałam żeby to wszystko wyszlo naturalnie ale muszę przyznać że chyba dużo też siedzi w mojej głowie. Za duże parcie I cisnienie na to wszystko było.

Hej , my będziemy brać suplementy teraz. Mąż korzeń maca tabletki, a ja witamina E i folic. Zawsze chciałam żeby to wszystko wyszlo naturalnie ale muszę przyznać że chyba dużo też siedzi w mojej głowie. Za duże parcie I cisnienie na to wszystko było.
U nas mąż bierze Ashwagande a ja najpierw folic tersz femibion 0 i brałam tran jakieś wit E :) różne robie mieszanki heh

U nas mąż bierze Ashwagande a ja najpierw folic tersz femibion 0 i brałam tran jakieś wit E :) różne robie mieszanki heh
Ale my w sumie po przerwie teraz zaczęliśmy w tym cyklu (okres 18 marca) z czego nie było to jakoś bardzo regularne to nasze sypianie :D więc pewnie za kilka dni będzie okres..

Ale my w sumie po przerwie teraz zaczęliśmy w tym cyklu (okres 18 marca) z czego nie było to jakoś bardzo regularne to nasze sypianie :D więc pewnie za kilka dni będzie okres..
Najważniejsze żeby nastawienie było dobre. A tu nawet czytałam że tym dziewczynom co się udalo to przytulanki tez nie były super czesto w tym udanym cyklu. Ja już po takim okresie czasu to bardziej myślę że jak ma być to będzie 😉😁. A masz już dzieci?

reklama
Najważniejsze żeby nastawienie było dobre. A tu nawet czytałam że tym dziewczynom co się udalo to przytulanki tez nie były super czesto w tym udanym cyklu. Ja już po takim okresie czasu to bardziej myślę że jak ma być to będzie 😉😁. A masz już dzieci?
Właśnie nie :( cały czas walczymy o to pierwsze...i ciągle coś... :/

Do góry