reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny, mam wynik progesteronu. 25 dc, 6dpo, wynik 13,40. To dobry wynik? W poprzednim cyklu miałam 1,92
Screenshot_20200415-101657_Samsung Internet.jpg

Hej dziewczyny co u was?
Dawno mnie nie było. Pod koniec zeszłego roku dwa razy miałam monitorowany cykl I nie udało się. Z mężem wszystko w porządku, mial badane nasienie. Ogólnie mija 3 lata bezowocnych starań. Po tych nieudanych stymulacjach cyklu to się podlamalam..Ale teraz już jest lepiej. Staram się bardziej wyluzować i odpuścić. Nie śledzę już dni polodnych nie sprawdzam nerwowo kalendarzyka I nie planuje kiedy się kochać. Mój mąż zamówił sobie tabletki z korzeniem maca mają poprawić płodność i libido. Ja za to zamówiłam sobie witaminę E I do tego mam folic. Także nie poddajemy się 😉🤩🤩

A na jakim etapie jesteście? Bo żeby teraz przejrzeć wiadomości do tyłu to trochę tego jest 🙈 czy bierzecie jakieś suple? Wy albo partnerzy ?

Jajeczko na początku sobie krąży w jajowodzie więc zanim dojdzie do macicy to już będzie po miesiączce. Jak najbardziej może się prawidłowo zagnieździć.
A Ty chyba miałaś już kiedyś owulacje podczas okresu prawda? Tak mi się kojarzy 🤔 moze spróbujcie podziałać? 😉
Tak pare miesięcy po chemii bardzo mnie bolały jajniki i lekarz sie martwił, zrobil usg i wyszło ze owulacja, aczkolwiek inny lekarz stwierdził ze podczas okresu to napewno sie nie uda...ilu lekarzy tyle opinii

A na jakim etapie jesteście? Bo żeby teraz przejrzeć wiadomości do tyłu to trochę tego jest 🙈 czy bierzecie jakieś suple? Wy albo partnerzy ?
Hej , my będziemy brać suplementy teraz. Mąż korzeń maca tabletki, a ja witamina E i folic. Zawsze chciałam żeby to wszystko wyszlo naturalnie ale muszę przyznać że chyba dużo też siedzi w mojej głowie. Za duże parcie I cisnienie na to wszystko było.

Hej , my będziemy brać suplementy teraz. Mąż korzeń maca tabletki, a ja witamina E i folic. Zawsze chciałam żeby to wszystko wyszlo naturalnie ale muszę przyznać że chyba dużo też siedzi w mojej głowie. Za duże parcie I cisnienie na to wszystko było.
U nas mąż bierze Ashwagande a ja najpierw folic tersz femibion 0 i brałam tran jakieś wit E :) różne robie mieszanki heh

U nas mąż bierze Ashwagande a ja najpierw folic tersz femibion 0 i brałam tran jakieś wit E :) różne robie mieszanki heh
Ale my w sumie po przerwie teraz zaczęliśmy w tym cyklu (okres 18 marca) z czego nie było to jakoś bardzo regularne to nasze sypianie :D więc pewnie za kilka dni będzie okres..

Ale my w sumie po przerwie teraz zaczęliśmy w tym cyklu (okres 18 marca) z czego nie było to jakoś bardzo regularne to nasze sypianie :D więc pewnie za kilka dni będzie okres..
Najważniejsze żeby nastawienie było dobre. A tu nawet czytałam że tym dziewczynom co się udalo to przytulanki tez nie były super czesto w tym udanym cyklu. Ja już po takim okresie czasu to bardziej myślę że jak ma być to będzie 😉😁. A masz już dzieci?

reklama
Najważniejsze żeby nastawienie było dobre. A tu nawet czytałam że tym dziewczynom co się udalo to przytulanki tez nie były super czesto w tym udanym cyklu. Ja już po takim okresie czasu to bardziej myślę że jak ma być to będzie 😉😁. A masz już dzieci?
Właśnie nie :( cały czas walczymy o to pierwsze...i ciągle coś... :/

Do góry