reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

to jak ja mam w tym cyklu podwyzszone lh to pewnie tez beda nici, albo owulacja ....co przy miesiaczce tez sie nei zagniezdzi...super
Jajeczko na początku sobie krąży w jajowodzie więc zanim dojdzie do macicy to już będzie po miesiączce. Jak najbardziej może się prawidłowo zagnieździć.
A Ty chyba miałaś już kiedyś owulacje podczas okresu prawda? Tak mi się kojarzy 🤔 moze spróbujcie podziałać? 😉

reklama
Jajeczko na początku sobie krąży w jajowodzie więc zanim dojdzie do macicy to już będzie po miesiączce. Jak najbardziej może się prawidłowo zagnieździć.
A Ty chyba miałaś już kiedyś owulacje podczas okresu prawda? Tak mi się kojarzy 🤔 moze spróbujcie podziałać? 😉
Są przypadki ciąży z owulacji podczas miesiączki

Cześć dziewczyny! Postanowiliśmy wrócić z mężem do gry 💪 mimo tego wirusa i wszyatkich przykrych okoliczności (2poronienia) chcemy zacząć się znowu starać o dziecko. W tym miesiącu raczej kochalismy się jak popadło/kiedy mieliśmy ochotę:) nie było to zbyt regularne, także nie liczę na wiele. Za 5 dni powinnam mieć okres:) zobaczymy co będzie! ✌ mam nadzieję, że jakoś się wbije w wasze tematy :D

Ja właśnie ostatnim razem miałam przyrost książkowy, zapisałam się na za tydzień mam nadziej że już coś zobaczę . Pobolewaa mnie coś po prawej stronie;( strasznie się boję
Nie wiem czy to prawda Ale obilo mi się o uszy że podobno progesteron może zasugerować cp o faktycznie w poprzedniej był niski
Dokładnie to miałam napisać - przy cp progesteron jest zwykle niski mimo prawidłowych przyrostów bety. Także Twój wynik powinien Cię choć trochę uspokoić 😊

Dokładnie to miałam napisać - przy cp progesteron jest zwykle niski mimo prawidłowych przyrostów bety. Także Twój wynik powinien Cię choć trochę uspokoić 😊
Tak wlansie to mnie jakoś trzyma przy przekonaniu że może jednak jest wszytsko dobrze. Ostatnim razem miałam progesteron 7 także faktycznie niski

Śnił mi się test ciążowy były na nim 4 kreski a później zniknęły [emoji2356] a co mi się śni to nic z tego [emoji2368]

Witamy [emoji173] powodzenia !
Cześć dziewczyny! Postanowiliśmy wrócić z mężem do gry [emoji123] mimo tego wirusa i wszyatkich przykrych okoliczności (2poronienia) chcemy zacząć się znowu starać o dziecko. W tym miesiącu raczej kochalismy się jak popadło/kiedy mieliśmy ochotę:) nie było to zbyt regularne, także nie liczę na wiele. Za 5 dni powinnam mieć okres:) zobaczymy co będzie! [emoji111] mam nadzieję, że jakoś się wbije w wasze tematy :D

reklama
Cześć dziewczyny! Postanowiliśmy wrócić z mężem do gry [emoji123] mimo tego wirusa i wszyatkich przykrych okoliczności (2poronienia) chcemy zacząć się znowu starać o dziecko. W tym miesiącu raczej kochalismy się jak popadło/kiedy mieliśmy ochotę:) nie było to zbyt regularne, także nie liczę na wiele. Za 5 dni powinnam mieć okres:) zobaczymy co będzie! [emoji111] mam nadzieję, że jakoś się wbije w wasze tematy :D

Trzymam kciuki zeby tym razem sie udalo ;)

Do góry