Patla9393
Fanka BB :)
@Smerfetka94 jesteś tu jeszcze z Nami?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trudno powiedzieć czy była testy owu jej nie wykryły. Teoretycznie powinnam być już po, powinna być koło czwartku. Okres powinnam dostać w przyszłą środę. A jak u Ciebie? Jak długie masz cykle?jak u Ciebie? Już po owu?
Umówiłam się na wtorek ogólnie czekalabym do 7 tygodnia Ale pójdę teraz z nadzieją że zobaczę pehrzyk w macicy iodejda nerwy . Chciałabym powtórzyć Ale wlansie się zastanawiam czy jest sens pchać się w skupiska ludzi
Ja też zwariowałam(teraz nie jestem sama ) .. Mój luby już nawet mi to mówi.. Ale co mam poradzić jak bardzo mi zależy..Pisz. Tu jesteś anonimowa. Ja już dawno zwariowałam. Jak teraz się nie uda to pierwszy tydzień od @ pewnie znów załamka
Mój mi też ake w tym miesiącu widzę, że on też nakręcony jest, że się uda. On zawsze spokojnie podchodził, że ja mam wyluzować...Ja też zwariowałam(teraz nie jestem sama [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]) .. Mój luby już nawet mi to mówi.. Ale co mam poradzić jak bardzo mi zależy..
Tak dziewczyny,Ja też wam tego życzę i wiem że napewno tak będzie!Trzymam za Was kciuki, żebyście i Wy zobaczyly upragnione dwie kreseczki i wierzę że je też zobaczycie !!! [emoji173]
Hej, wyszedł kiedyś komus pozytywny test owulacyjny w 2 dc?
to jak ja mam w tym cyklu podwyzszone lh to pewnie tez beda nici, albo owulacja ....co przy miesiaczce tez sie nei zagniezdzi...superMnie wyszedł i miałam wtedy podwyższone LH, bo akurat był to cykl w którym robiłam badania hormonalne, ale lekarz w sumie nie zareagował na to.
Test o czułości 20 . Sama w to nie wierzę!!
Mam nerwy bo jestem po ciąży pozamacicznej i boję się że sytuacja się powtórzy.