reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny zróbcie chociaż owulacyjny żeby nie zwariować [emoji16]
2 dni. Czekam twardo. Test w piątek dopiero.
Ja już byłam dwa razy w ciąży ale to były pierwsze cykle starań i nie zwracałam uwagi bo byłam zaskiczona. Jedynie piersi po pozytywnym miałam nabrzmiałe i żylaste.
Oby ja zwariuje, już za wiele tu nie chce pisać bo wychodzę na wariatke. Eh.. Tak bym chciała żeby się udało :(
Mam to samo [emoji85] od godziny analizuje testy owu i sprawdzam, czy aby na pewno kochaliśmy się tak jak trzeba [emoji85][emoji85][emoji85][emoji85][emoji85] eh czy może poprawić...? Zdecydowanie jestem wariatką [emoji2368][emoji2356]

Zostały mi chyba z dwa. W zeszłym cyklu owu był lekko dodatni a ciąży brak. Ja zawsze robilam test (w dwóch ciążach) gdy miałam kaca. nigdy nie mam a w obu na drugi dzień miałam i już wiedzialam. A w innych sytuacjach jak robię to kilka minut później mam @. ;/

Kurcze nie mam owu, mąż mi zapomniał dziś kupić. Wariactwo :(
Dziś mam jakieś takie dziwne nerwy jestem w pracy to tak mi zimno

Trzymam za Was kciuki, żebyście i Wy zobaczyly upragnione dwie kreseczki i wierzę że je też zobaczycie !!! [emoji173]
Zostały mi chyba z dwa. W zeszłym cyklu owu był lekko dodatni a ciąży brak. Ja zawsze robilam test (w dwóch ciążach) gdy miałam kaca. nigdy nie mam a w obu na drugi dzień miałam i już wiedzialam. A w innych sytuacjach jak robię to kilka minut później mam @. ;/
Kurcze nie mam owu, mąż mi zapomniał dziś kupić. Wariactwo :(
Dziś mam jakieś takie dziwne nerwy jestem w pracy to tak mi zimno

Właśnie byłam siku. [emoji2356] Zrobię jeszcze dzis na wieczór jeden, żeby zobaczyć czy pik LH się skończył. Doprawimy seksy dzis wieczorem i następne 2 tygodnie będzie masakra.

Siedzę sama w domu i wariuję... Włączyłam film, ale nie mogę się skupic, próbuje czytać - nie idzie, na sprzątanie mi niedobrze [emoji1787] miałam kupić proszek do prania, bo mi się skończył, ale zapomniałam.... Eh...
Image%20(2).jpeg

Termin @: 28.04. [emoji1787][emoji2962]

reklama
Do góry