reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny ja nie wierze w to co sie dzieje.. mialam 2 temu sluz zarozowiony jak zawsze przed okresem i juz pisalam ze ten okres dostane.. ale nie przyszedl! Zdazylam sie swojemu wyplakac umowic do lekarza przyjac nowa taktyke i wgl. Termin miesiaczki mam na jutro.. za to zaczal mnie wieczorem bolec brzuch ale tylko z jednej strony i piersi. Piersi zawsze dzien przed okresem przestawaly mnie bolec. Jajnik myslalam ze wyrwie mi z brzucha. Dzisiaj rano dalej okresu nie ma a piersi bola.. mialam jeden jedyny test w domu.. a tu takie checa! Bo nie czuje sie na ciaze.. bardziej sie czulam pol roku temu gdy poronilam na poczatku! Jestem w 27 dc 13 dpo okolo.

Załączniki

• C5457956-305B-41F7-9884-A8369A318BB3.jpeg
    C5457956-305B-41F7-9884-A8369A318BB3.jpeg
    1,8 MB · Wyświetleń: 172
Dziewczyny ja nie wierze w to co sie dzieje.. mialam 2 temu sluz zarozowiony jak zawsze przed okresem i juz pisalam ze ten okres dostane.. ale nie przyszedl! Zdazylam sie swojemu wyplakac umowic do lekarza przyjac nowa taktyke i wgl. Termin miesiaczki mam na jutro.. za to zaczal mnie wieczorem bolec brzuch ale tylko z jednej strony i piersi. Piersi zawsze dzien przed okresem przestawaly mnie bolec. Jajnik myslalam ze wyrwie mi z brzucha. Dzisiaj rano dalej okresu nie ma a piersi bola.. mialam jeden jedyny test w domu.. a tu takie checa! Bo nie czuje sie na ciaze.. bardziej sie czulam pol roku temu gdy poronilam na poczatku! Jestem w 27 dc 13 dpo okolo.

Gratulacje! [emoji3590]

Cudownie! Jest piękna kresunia 😉

Oooo gratulacje!

Dziekuje!! Boje sie strasznie.. najbardziej chodzi mi po glowie ta pozamaciczna bo ten jajnik boli :( chyba dopoki nie dowiem sie czy wszystko jest tak jak powinno to nie dam rady sie cieszyc.. badan oczywiscie nie zrobie bo gdzie w wielka sobote :D wszystko zamkniete. Musze do wtorku wytrzymac.. i oby wszystko bylo dobrze.. w macicy i wgl.

Dziekuje!! Boje sie strasznie.. najbardziej chodzi mi po glowie ta pozamaciczna bo ten jajnik boli :( chyba dopoki nie dowiem sie czy wszystko jest tak jak powinno to nie dam rady sie cieszyc.. badan oczywiscie nie zrobie bo gdzie w wielka sobote :D wszystko zamkniete. Musze do wtorku wytrzymac.. i oby wszystko bylo dobrze.. w macicy i wgl.
Mnie tez meeega bolał jajnik. Potem zaczęło podbrzusze :) jest okej :) wiec spokojnie :*
Gratulacje ❤️

Gratuluję pozytywnego testu. W cyklu którym się udało mnie jajnik bolał przed terminem miesiączki i jeszcze ponad 2tygodnie po terminie poszłam do lekarza z najgorszymi myślami pewna ze pozamaciczna, bo ból utrzymywał się przez większość czasu dnia. W ciągu tych ponad 2tygodni przekopałam cały internet oczywiście i pozamaciczna jak najbardziej pasowała. Poszłam na wizyte na NFZ i nic lekarz nie widział oprócz powiększonego jajnika, ciąży brak więc było tylko gorzej ,bo testy wychodziły pozytywne beta HCG też rosła ładnie a ból się dalej utrzymywal po tygodniu poszłam już prywatnie i na USG Pani doktor pokazała mu mojego kropka w miejscu w którym być powinien. Owulację miałam z lewego jajnika potwierdzona monitoringiem a ból był prawego może na skutek zmian hormonalnych spowodowanych ciąża i wzrostem progresteronu nie wiadomo, ale mało nie osiwialam przez ten czas. Trzymam mocno kciuki i wierzę, że u Ciebie jest wszystko dobrze:) nie zamartwiaj się na zapas stres groszkowi nie pomoze.

reklama
Mnie boli dokladnie ten z ktorego byla owulacja i krzyze.. sluzu nie mam zadnego ale w srodku troszke wilgotno.. niech to sie dobrze skonczy 🙏🏼

Do góry