reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny ja nie wierze w to co sie dzieje.. mialam 2 temu sluz zarozowiony jak zawsze przed okresem i juz pisalam ze ten okres dostane.. ale nie przyszedl! Zdazylam sie swojemu wyplakac umowic do lekarza przyjac nowa taktyke i wgl. Termin miesiaczki mam na jutro.. za to zaczal mnie wieczorem bolec brzuch ale tylko z jednej strony i piersi. Piersi zawsze dzien przed okresem przestawaly mnie bolec. Jajnik myslalam ze wyrwie mi z brzucha. Dzisiaj rano dalej okresu nie ma a piersi bola.. mialam jeden jedyny test w domu.. a tu takie checa! Bo nie czuje sie na ciaze.. bardziej sie czulam pol roku temu gdy poronilam na poczatku! Jestem w 27 dc 13 dpo okolo.
Super! Gratulacje! Też miałam taką niespodziankę :D Będą piękne wspomnienia :D

reklama
Dziewczyny życzę Wam ciepłych, rodzinnych świąt. Oraz spełnienia wszystkich marzeń w bardzo szybkim czasie 🤱🤰😚
unnamed.png

Radosnych i spokojnych świąt. My od kilku dni mamy psie dziecię. Skoro nie możemy mieć swojego (mam nadzieję, że w końcu się uda) mamy psie. Ma 8 tyg. I jest naszym promyczkiem w czasie pandemii.
SAVE_20200411_222936.jpeg

Załączniki

• IMG-20200410-WA0000.jpeg
    IMG-20200410-WA0000.jpeg
    81,2 KB · Wyświetleń: 66
Cycki mnie dzisiaj przestały boleć więc bedzie okres, ja od kolejnego cyklu mam zalecenie żeby brać aromek. Może zaczniemy cwiczyć?? :) podobno są jakieś cwiczenia ciabata Moniczki i pali sie na nich do 900kcl....przy takim zajeciu nie bedzie czasu myslec o ciąży :D
Wstawiam coś na poprawe humoru :D
Ja jak dziś pocwiczylam to mi tak mięsień w brzuchu przeskoczyl, że myślałam, że się już nie ruszę 🙈 w związku z tym, że ewidentnie coś zrobiłam źle i cos naciągnęłam,czekam aż to wyleczę i ćwiczę dalej ;)

Dziewczyny ja nie wierze w to co sie dzieje.. mialam 2 temu sluz zarozowiony jak zawsze przed okresem i juz pisalam ze ten okres dostane.. ale nie przyszedl! Zdazylam sie swojemu wyplakac umowic do lekarza przyjac nowa taktyke i wgl. Termin miesiaczki mam na jutro.. za to zaczal mnie wieczorem bolec brzuch ale tylko z jednej strony i piersi. Piersi zawsze dzien przed okresem przestawaly mnie bolec. Jajnik myslalam ze wyrwie mi z brzucha. Dzisiaj rano dalej okresu nie ma a piersi bola.. mialam jeden jedyny test w domu.. a tu takie checa! Bo nie czuje sie na ciaze.. bardziej sie czulam pol roku temu gdy poronilam na poczatku! Jestem w 27 dc 13 dpo okolo.
Kreska widoczna gołym okiem, nie cień cienia. Gratulacje :D

reklama
Śliczna psinka [emoji7] też taką chcę, ale mamy nieregularne godziny pracy i nie chcemy zwierzątka męczyć
Aktualnie pracuje zdalnie więc idealny moment na adaptację. I tak pewnie jeszcze minimum miesiąc a potem jakoś damy radę. Ja pracuję na 3/4 etatu między 8 a 16 mąż na pełen ale w tych samych godzinach. Spacer krótki przed pracą i pewnie długi po i wieczorem przed snem znów. Damy radę

Do góry