reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny a czy miałyście takie uczucie swędzenia / cmienia jajników mnie raz lewy raz prawy i tak ciągnie jakoś. 21 dc teoretycznie 5 dni po owu

Dziewczyny a czy miałyście takie uczucie swędzenia / cmienia jajników mnie raz lewy raz prawy i tak ciągnie jakoś. 21 dc teoretycznie 5 dni po owu
u mnie też 21dc. czuje czasem lekkie kłucie jajników, a co do swędzenia to mam wrażenie, że cale ciało mnie swędzi a najbardziej piersi

Ja nie umiem tego określić dziwne to jest m wgl w tym cyklu od początku bolą mnie cycki...
mnie tylko przy dotyku, ogólnie to popołudniami mi zimno i uczucie jakbym miała gorączkę - a wieczorem mija i mam nudności od kilku dni.... ale staram sie nie wkręcać chociaż nie ukrywam, że mam nadzieje na +

Obiecałam sobie ze dopiero jak @ się spóźni. Już kilka Msc próbowałam wcześniej i bez sensu. Co Msc widzę jakieś objawy, tfu. mój mózg widzi i mi je wmawia. Ah. Tak bym bardzo chciała, że przez to się pewnie nie udaje. Wiecznie wszystko planuje a niestety w tym przypadku się chyba nie da
Nie koniecznie, czasem w okolicy okresu jest plamienie. szczególnie ze 6 dni po owu tez miałaś, nie kusiło Cie testować?

Obiecałam sobie ze dopiero jak @ się spóźni. Już kilka Msc próbowałam wcześniej i bez sensu. Co Msc widzę jakieś objawy, tfu. mój mózg widzi i mi je wmawia. Ah. Tak bym bardzo chciała, że przez to się pewnie nie udaje. Wiecznie wszystko planuje a niestety w tym przypadku się chyba nie da
Jak ja Cie doskonale rozumiem, ja tez cale zycie wszystko zaplanowane, i tez co mieisac mam objawy a potem ryk..w lutym w ciagu tygodnia 5 dziewczyn mi powiedziało że jest w ciaży, i ja sie cieszyłam naprawde jak powiedziała mi 1,2 a jak mówiła już piąta to myśle sobie tak kuźwa każdy tylko nie ja...

reklama
No niestety. Moja kuzynka już ma dwójkę i każde planowane na czerwiec/lipiec i tak też się urodziły. A ja się tylko modlę aby się udało.. U mnie leki które biorę, oficjalnie i milion zapewnień że strony neurolog, że nie wpływają na starania, ale naprawdę zaczynam w to wątpić.
Jak ja Cie doskonale rozumiem, ja tez cale zycie wszystko zaplanowane, i tez co mieisac mam objawy a potem ryk..w lutym w ciagu tygodnia 5 dziewczyn mi powiedziało że jest w ciaży, i ja sie cieszyłam naprawde jak powiedziała mi 1,2 a jak mówiła już piąta to myśle sobie tak kuźwa każdy tylko nie ja...

Do góry