reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny a czy miałyście takie uczucie swędzenia / cmienia jajników mnie raz lewy raz prawy i tak ciągnie jakoś. 21 dc teoretycznie 5 dni po owu

Dziewczyny a czy miałyście takie uczucie swędzenia / cmienia jajników mnie raz lewy raz prawy i tak ciągnie jakoś. 21 dc teoretycznie 5 dni po owu
u mnie też 21dc. czuje czasem lekkie kłucie jajników, a co do swędzenia to mam wrażenie, że cale ciało mnie swędzi a najbardziej piersi

Ja nie umiem tego określić dziwne to jest m wgl w tym cyklu od początku bolą mnie cycki...
mnie tylko przy dotyku, ogólnie to popołudniami mi zimno i uczucie jakbym miała gorączkę - a wieczorem mija i mam nudności od kilku dni.... ale staram sie nie wkręcać chociaż nie ukrywam, że mam nadzieje na +

Obiecałam sobie ze dopiero jak @ się spóźni. Już kilka Msc próbowałam wcześniej i bez sensu. Co Msc widzę jakieś objawy, tfu. mój mózg widzi i mi je wmawia. Ah. Tak bym bardzo chciała, że przez to się pewnie nie udaje. Wiecznie wszystko planuje a niestety w tym przypadku się chyba nie da
Nie koniecznie, czasem w okolicy okresu jest plamienie. szczególnie ze 6 dni po owu tez miałaś, nie kusiło Cie testować?

Obiecałam sobie ze dopiero jak @ się spóźni. Już kilka Msc próbowałam wcześniej i bez sensu. Co Msc widzę jakieś objawy, tfu. mój mózg widzi i mi je wmawia. Ah. Tak bym bardzo chciała, że przez to się pewnie nie udaje. Wiecznie wszystko planuje a niestety w tym przypadku się chyba nie da
Jak ja Cie doskonale rozumiem, ja tez cale zycie wszystko zaplanowane, i tez co mieisac mam objawy a potem ryk..w lutym w ciagu tygodnia 5 dziewczyn mi powiedziało że jest w ciaży, i ja sie cieszyłam naprawde jak powiedziała mi 1,2 a jak mówiła już piąta to myśle sobie tak kuźwa każdy tylko nie ja...

reklama
No niestety. Moja kuzynka już ma dwójkę i każde planowane na czerwiec/lipiec i tak też się urodziły. A ja się tylko modlę aby się udało.. U mnie leki które biorę, oficjalnie i milion zapewnień że strony neurolog, że nie wpływają na starania, ale naprawdę zaczynam w to wątpić.
Jak ja Cie doskonale rozumiem, ja tez cale zycie wszystko zaplanowane, i tez co mieisac mam objawy a potem ryk..w lutym w ciagu tygodnia 5 dziewczyn mi powiedziało że jest w ciaży, i ja sie cieszyłam naprawde jak powiedziała mi 1,2 a jak mówiła już piąta to myśle sobie tak kuźwa każdy tylko nie ja...

Do góry