Katarynka1990
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może jeszcze za wcześnie? A ile dni i tygodni pokazuje Ci jakiś kalkulator? Robiłaś może będę. Pęcherzyk widać powyżej tysiąca. Może masz np dopiero 800Hej dziewczyny, byłam dziś u lekarza. Nic nie widzi, endo 9mm. Nie mam nadziei a lekarz mówi że to może być ciąża. Wypowiecie się?
Niestety, też mi było z tym źle, że nawet jak trafisz to i tak może być nic z tego. A ja ten cykl mam już raczej z głowy. Jestem przed owu i znowu mi się przyplątało zapalenie pęcherza. Podejrzewam, że przed owu się już nie wyleczę. Oj, poczekamy jeszcze długo na to dziecko. A o więcej niż jednym to mogę zapomnieć.Witam się w 1 dc. W sumie okres spóźnił mi się 3 dni.
Czuje się zawiedziona. Już nie chodzi nawet, że ogólnie się nie udało. Tylko o to, że cykl był w pełni wykorzystany. Przez cały cykl były seksy. Bzykaliśmy się i w owu i przed owu i po owu. No jakby nie patrzeć to musieliśmy trafić. Nawet jakby się coś miało przesunąć parę dni. A dodatkowo testy owulacyjne i temperatura pokazały, że ta owu idzie/była. Więc trochę mnie to zaniepokoiło![]()
![]()
Nawet tak nie myśl. Masz jakieś dzieci już? Czasami nawet jak z pierwszym jest problem to potem już idzie z górkiNiestety, też mi było z tym źle, że nawet jak trafisz to i tak może być nic z tego. A ja ten cykl mam już raczej z głowy. Jestem przed owu i znowu mi się przyplątało zapalenie pęcherza. Podejrzewam, że przed owu się już nie wyleczę. Oj, poczekamy jeszcze długo na to dziecko. A o więcej niż jednym to mogę zapomnieć.
Ostatni okres 1 marca, lekarz liczył ze to 3 tydzień ale też mówił o tym że owulacja może być dwa razy niby i np mogłam zajść tuż przed okresem. Używam mikroskpou Afrodyta i 18 dnia cyklu były piękne paprocie. Jak się nie uda to trudno. Tylko zastanawia mnie to ze tempka podwyższona caly czas, zawroty głowy , bolą plecy na dole, brzuch jak na okres i jedzonko mi w głowie aaa i uczucie mokra na doleMoże jeszcze za wcześnie? A ile dni i tygodni pokazuje Ci jakiś kalkulator? Robiłaś może będę. Pęcherzyk widać powyżej tysiąca. Może masz np dopiero 800ile dni masz po owu? Napisz nam coś więcej
![]()
Właśnie nie mam, mam 30 lat. No i strasznie to się przeciąga :/ a chcielibyśmy mieć więcej dzieci. Ale żeby się chociaż to jedno udało.. a tu ciągle coś. I tak sobie myślę, że jak tak ciągle te zapalenia pęcherza mam to pewnie w ciąży też zlapię nie raz :/Nawet tak nie myśl. Masz jakieś dzieci już? Czasami nawet jak z pierwszym jest problem to potem już idzie z górki
Dla mnie chyba najgorsze było to, że zrobiłam wszystko w tym cyklu, niczym się nie stresowałam, byłam wypoczęta, a i tak się nie udało.
No to może faktycznie jeszcze za wcześnie. A mówił coś lekarz, żeby sprawdzić np za 2 tygodnie? Jakoś bete Ci zlecił?Ostatni okres 1 marca, lekarz liczył ze to 3 tydzień ale też mówił o tym że owulacja może być dwa razy niby i np mogłam zajść tuż przed okresem. Używam mikroskpou Afrodyta i 18 dnia cyklu były piękne paprocie. Jak się nie uda to trudno. Tylko zastanawia mnie to ze tempka podwyższona caly czas, zawroty głowy , bolą plecy na dole, brzuch jak na okres i jedzonko mi w głowie aaa i uczucie mokra na dole![]()
Ja mam 32 (33 za 3 miesiące) i też żadnych dzieci na koncie. W moim wieku to Ty możesz już mieć dwójkęWłaśnie nie mam, mam 30 lat. No i strasznie to się przeciąga :/ a chcielibyśmy mieć więcej dzieci. Ale żeby się chociaż to jedno udało.. a tu ciągle coś. I tak sobie myślę, że jak tak ciągle te zapalenia pęcherza mam to pewnie w ciąży też zlapię nie raz :/