reklama
rossig
Fanka BB :)
Jasne chcemyPs. Mam przepis na domowy chleb-łatwy chcecie?
@Milusia34 strasznie się to ciągnie. Współczuję. Niech już przychodzi albo wyjdą dwie kreski. Bo teraz w takim zawieszeniu jesteś. Który to już dc?
To już 43 dc już mam powoli dosyćJasne chcemy
@Milusia34 strasznie się to ciągnie. Współczuję. Niech już przychodzi albo wyjdą dwie kreski. Bo teraz w takim zawieszeniu jesteś. Który to już dc?
L
Lebkuchen_mum
Gość
Moze umow sie do ginekologa? Nie wiadomo co moze byc powodemTo już 43 dc już mam powoli dosyć
Daraa_94
U mnie była to prolaktyna mimo iż była w normie albo mi skakała zależnie od stresu stąd Nieregularne miesiączki, moja była pani doktor twierdziła, że jest ok ale tutaj z forum dowiedziałam się, że to za dużo dla starających się. Poszłam do endokrynologa pokazalam z 5wynikow prl i ona stwierdziła, że skoro staram się o dzidzie to warto wdrożyć leczenie.
Może u Ciebie to nie jest to a może akurat w jakimś stopniu mogę Ci "pomóc"
To już 43 dc już mam powoli dosyć
Moze umow sie do ginekologa? Nie wiadomo co moze byc powodem
Mam taki zamiar właśnie tylko nie mogę się dodzwonićMoze umow sie do ginekologa? Nie wiadomo co moze byc powodem
Robiłam prolaktyne mój wynik to 312 mlU/L może ona rzeczywiście jest za wysoka ☹U mnie była to prolaktyna mimo iż była w normie albo mi skakała zależnie od stresu stąd Nieregularne miesiączki, moja była pani doktor twierdziła, że jest ok ale tutaj z forum dowiedziałam się, że to za dużo dla starających się. Poszłam do endokrynologa pokazalam z 5wynikow prl i ona stwierdziła, że skoro staram się o dzidzie to warto wdrożyć leczenie.
Daraa_94
Ja dużo badań robiłam na własną rękę dużo się dowiedziałam dzięki forum
Robiłam prolaktyne mój wynik to 312 mlU/L może ona rzeczywiście jest za wysoka [emoji848][emoji852]
ZawszeWięcej
Robiłam prolaktyne mój wynik to 312 mlU/L może ona rzeczywiście jest za wysoka ☹
Moja prolaktyna wynosi 12,70 ng/ml i opis - w normie. Może to zależy w jakim dniu cyklu się ją robi... Nie wiem.
reklama
ZawszeWięcej
Robiłam prolaktyne mój wynik to 312 mlU/L może ona rzeczywiście jest za wysoka ☹
Widzę że jednostka też inna, więc norma również.