Wiktoria_22
Fanka BB :)
Ja cień cienia widzę [emoji4]
Dziewczyny czy tutaj jest druga kreska? 1 marca ostatni @.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny czy tutaj jest druga kreska? 1 marca ostatni @.
Na zdjęciu tego nie widać ale ja widzę cień cienia sama dlatego Was pytam bo może sobie wmawiam. Sprawdzę za kilka dni z rannego i zobaczymyJa jestem ślepa i nic nie widzę
24dc, 10dpo, jem ananasa, pije czerwone wino ale i tak czuję że nic z tego. Mam identyczne obiawy jak miesiąc temu w tym samym czasie
Wino, ananas? Na coś konkretnie czy dla smaku. Chyba nie jestem w temacie [emoji51]
O cholera!
Przykro mi, że nie wyszło... Nie o to walczymy co miesiąc... Trzymaj się nam tutaj!
Kiedyś musi być lepiej!
Teraz pora na mnie...
Na poprawę endometrium lampka wina + 2-3 plastry ananasa (najbardziej wartościowy ten środek) + do zestawu suszone morele.Wino, ananas? Na coś konkretnie czy dla smaku. Chyba nie jestem w temacie [emoji51]
Czy ananas ma cos w związku ze staraniem? Moze glupie pytanie ale slyszalam juz ktorąs panią że je ananasa pr24dc, 10dpo, jem ananasa, pije czerwone wino ale i tak czuję że nic z tego. Mam identyczne obiawy jak miesiąc temu w tym samym czasie
Mialam to samo pytac a podobno w dzien przed i w dzien owulacji dobrze zjesc grejfruta podobno sprawia ze ph pochwy jest bardzoej przyjazne dla plemnikow. Ja wlasnie w tym cyklu tak zrobilamWino, ananas? Na coś konkretnie czy dla smaku. Chyba nie jestem w temacie [emoji51]