reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Hej [emoji4] na spokojnie nie stresuj sie na zapas i mowie to ja typowa matka wariatka panikara pierwsza tego imienia [emoji23] moze przedstawie Ci jak to wygladalo u mnie wiec mialam tak samo na poczatku jak Ty-panicznie sie balam...kiedy 24.12 dowiedzialam sie z bety ze ciaza jest moja pierwsza, wyczekana, wyproszona od Pana Boga to bylo szalenstwo, ogromna radosc a zaraz potem strach. Tez mialam bol, ciagniecie w pachwinach, ale tylko po jednej stronie wiec wkrecilam sobie ciaze pozamaciczna i ile ja sie tu dziewczynom nazalilam, ze sie boje, ze boli, co robic. Oczywiscie dziewczyny uspokajaly mnie jak mogly i pomagalo, ale tylko na chwile...pozniej zaczely sie inne bole w innych miejscach brzucha to oczywiscie czekalam na poronienie, kiedy po kilku dniach przeszedl mi bol i wszedzie dziewczyny ktorym sie udalo pisaly o bardzo bolesnych piersiach znowu zaczela sie panika, bo mnie nie bolalo kompletnie nic! Kompletnie nie czulam sie ciazowo, zadnych objawow! Nic! Czekalam wiec na wizyte u gina i bylam swiecie przekonana, ze czeka mnie informacja o pustym jaju plodowym i zabiegu lyzeczkowania. I z taka mysla siedzialam przed gabinetem u ginekologa, wrecz gotowa na taka przykra wiadomosc. Na wizycie jednak dowiedzialam sie ze nie mam jednej kropeczki, ale 2!! Teraz mamy 18t3d i czujemy sie bardzo dobrze ja, maz i nasze blizniaki [emoji4] takze spokojnie nie denerwuj sie i po prostu czekaj relaksujac sie, bo panika nic nie da a co ma byc to bedzie. Jeszcze sie zdazysz namartwic i nadenerwowac, ale jak mowi moja mama od chwili poczecia do konca swojego zycia matka bedzie sie martwic o swoje dziecko. Zobaczysz, ze bedzie dobrze, bardzo trzymam za to kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] usmiech i ciesz sie radosna nowina [emoji16] powodzenia [emoji11]
Jak przeczytałam o dwóch kropkach to aż cieplej na serduchu się zrobiło [emoji3526][emoji3590] dużoooo zdrówka dla was!

a fizycznie to spać mi się chce ciągle :p

nie myś tak! wszystko na pewno będzie w porządku! :)

oczywiście, że będziesz dziekuje [emoji173] ma 4 mm , za dwa tygodnie kolejna wizyta

dziękuję

5 ! :) 4+6 [emoji173]

Cudnie !!! Czyli jak mam wizytę 9 kwietnia za tydzień i będę mieć 6 tydzień to tez w końcu zobaczę wyczekiwane ziarenko 🥰[emoji173]️ zdrówka zdrówka !!!

Hej [emoji4] na spokojnie nie stresuj sie na zapas i mowie to ja typowa matka wariatka panikara pierwsza tego imienia [emoji23] moze przedstawie Ci jak to wygladalo u mnie wiec mialam tak samo na poczatku jak Ty-panicznie sie balam...kiedy 24.12 dowiedzialam sie z bety ze ciaza jest moja pierwsza, wyczekana, wyproszona od Pana Boga to bylo szalenstwo, ogromna radosc a zaraz potem strach. Tez mialam bol, ciagniecie w pachwinach, ale tylko po jednej stronie wiec wkrecilam sobie ciaze pozamaciczna i ile ja sie tu dziewczynom nazalilam, ze sie boje, ze boli, co robic. Oczywiscie dziewczyny uspokajaly mnie jak mogly i pomagalo, ale tylko na chwile...pozniej zaczely sie inne bole w innych miejscach brzucha to oczywiscie czekalam na poronienie, kiedy po kilku dniach przeszedl mi bol i wszedzie dziewczyny ktorym sie udalo pisaly o bardzo bolesnych piersiach znowu zaczela sie panika, bo mnie nie bolalo kompletnie nic! Kompletnie nie czulam sie ciazowo, zadnych objawow! Nic! Czekalam wiec na wizyte u gina i bylam swiecie przekonana, ze czeka mnie informacja o pustym jaju plodowym i zabiegu lyzeczkowania. I z taka mysla siedzialam przed gabinetem u ginekologa, wrecz gotowa na taka przykra wiadomosc. Na wizycie jednak dowiedzialam sie ze nie mam jednej kropeczki, ale 2!! Teraz mamy 18t3d i czujemy sie bardzo dobrze ja, maz i nasze blizniaki [emoji4] takze spokojnie nie denerwuj sie i po prostu czekaj relaksujac sie, bo panika nic nie da a co ma byc to bedzie. Jeszcze sie zdazysz namartwic i nadenerwowac, ale jak mowi moja mama od chwili poczecia do konca swojego zycia matka bedzie sie martwic o swoje dziecko. Zobaczysz, ze bedzie dobrze, bardzo trzymam za to kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] usmiech i ciesz sie radosna nowina [emoji16] powodzenia [emoji11]

Piękne to opisałaś aż się wzruszyłam ! 🥰[emoji173]️[emoji170] zdrówka !!

reklama
Do góry