reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Jeszcze tydzien do okresu a ja dzis znowu bole podbrzusza i sporadyczne kłucia jajnikow badz tak po srodku macicy. Szczerze boje sie co to moze byc. Przed okresem nigdy tego nie mialam. A na ciaze nie powinno chyba byc takich boli. Nie sa zbyt przyjemne. I kregoslup tez zaczal mnie bolec troche. Strasznie sie boje co moze byc powodem 😪 bo jesli mialby byc to objaw na ciaze to chyba raczej niepokojacy mi sie wydaje ☹😰 zaczynam sie martwic. A do okresu jeszcze tydzien przeciez. Nie czuje sie tak calyczas ale jak zaczyna to mam ochote tylko lezec i nie wstawac. Nie powiem stresuje mnie to. Zawsze caly cykl bylo super jedynie okres bolesny a tu takie cos. 2 tyg temu bylam u ginekologa na kontroli i bylo wszystko dobrze tam w srodku jak i wyniki krwi. Jeszcze wczoraj myslalam ze moze sie udalo a dzis juz zaczynam sie martwic co sie dzieje.
Może i niepokojące objawy ale ja takie miałam i mam nadal.

reklama
Jest nas tu więcej [emoji23]

zrobiłam sobie owulacyjny dla potwierdzenia :D ciążowy został mi tylko jeden :D trzymam go na czarne myśli :D kreska taka ciemna że aż prawie czarna ;D
owu 31.03.jpg

Ale juz kurcze jest naprawde to nie przyjemne. Podbrzusze, lędźwie i pachwina. Nie da sie nie myslec o tym jak caly czas tak muli na chwile przestaje i znowu muli...
Idź do apteki po coś rozkurczowego jak nie masz w domu. Ja też miałam bardzo silne te bóle i musiałam wziąć no spe.
Edit: doczytałam, że już Ci przeszło ;)

Ostatnia edycja:
Jeju czy u Was też tak sennie???

Cały dzień bym spała... Mimo że śpie po 10 h czasem, jakbym była chora czy coś. Dobrze, że opryszczka już mi opadła.

Może komuś się przyda :) W sobotę miałam opryszczke - smarowałam maścią i przemywałam ją wodą utlenioną - tak mi poradziła pielęgniarka - i pomogło. Dziś mi odpadła :) To jak na mnie mega szybko :D

Hej, hej! czekasz ze mnną a nie ! 🤪

Dobra testuj, ale nie wchodzisz tu bez 2 kresek!

Eee to troche szybko jak na test ;)
A jaka maść uzywalas?

Zdecydowalam ze robie jutro z rana. Jesli nie wyjdzie powtorze w weekend. Ale moze wyjdzie przyczyna moich dolegliwosci 🤣
Miałam poczekać do czwartku z ponownym testowaniem, ale dzisiaj mąż odwiedzil aptekę i mam dostawę testów, więc zaszaleję i siknę też jutro 😀 Trzymam kciuki za wszystkie testujące, żeby ta druga kreska tam jutro była ❤
To ja jutro wstaje bladym świtem i będę wypatrywać Waszych testów 😁

a tak z innej beczki.

Jacy są Wasi panowie? Jak się nastawiają? Świrują coś? ;)

Mój nie mógł uwierzyć, że to się stało, myślał ze potrwa dłużej, ale teraz to ciągle muszę tylko zdrowe rzeczy jeść :D nie ma mowy o kawie (a jestem uzależniona :D i musze pić zbożową), na zakupy nie wyjdę, on śmiga do biedronki . Mówi do mnie ciężarówko 😂 😂 ogólnie czuje, że będzie ciężko :D

reklama
Do góry