reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Jeszcze tydzien do okresu a ja dzis znowu bole podbrzusza i sporadyczne kłucia jajnikow badz tak po srodku macicy. Szczerze boje sie co to moze byc. Przed okresem nigdy tego nie mialam. A na ciaze nie powinno chyba byc takich boli. Nie sa zbyt przyjemne. I kregoslup tez zaczal mnie bolec troche. Strasznie sie boje co moze byc powodem 😪 bo jesli mialby byc to objaw na ciaze to chyba raczej niepokojacy mi sie wydaje ☹😰 zaczynam sie martwic. A do okresu jeszcze tydzien przeciez. Nie czuje sie tak calyczas ale jak zaczyna to mam ochote tylko lezec i nie wstawac. Nie powiem stresuje mnie to. Zawsze caly cykl bylo super jedynie okres bolesny a tu takie cos. 2 tyg temu bylam u ginekologa na kontroli i bylo wszystko dobrze tam w srodku jak i wyniki krwi. Jeszcze wczoraj myslalam ze moze sie udalo a dzis juz zaczynam sie martwic co sie dzieje.
Może i niepokojące objawy ale ja takie miałam i mam nadal.

reklama
Jest nas tu więcej [emoji23]

zrobiłam sobie owulacyjny dla potwierdzenia :D ciążowy został mi tylko jeden :D trzymam go na czarne myśli :D kreska taka ciemna że aż prawie czarna ;D
owu 31.03.jpg

Ale juz kurcze jest naprawde to nie przyjemne. Podbrzusze, lędźwie i pachwina. Nie da sie nie myslec o tym jak caly czas tak muli na chwile przestaje i znowu muli...
Idź do apteki po coś rozkurczowego jak nie masz w domu. Ja też miałam bardzo silne te bóle i musiałam wziąć no spe.
Edit: doczytałam, że już Ci przeszło ;)

Ostatnia edycja:
Jeju czy u Was też tak sennie???

Cały dzień bym spała... Mimo że śpie po 10 h czasem, jakbym była chora czy coś. Dobrze, że opryszczka już mi opadła.

Może komuś się przyda :) W sobotę miałam opryszczke - smarowałam maścią i przemywałam ją wodą utlenioną - tak mi poradziła pielęgniarka - i pomogło. Dziś mi odpadła :) To jak na mnie mega szybko :D

Hej, hej! czekasz ze mnną a nie ! 🤪

Dobra testuj, ale nie wchodzisz tu bez 2 kresek!

Eee to troche szybko jak na test ;)
A jaka maść uzywalas?

Zdecydowalam ze robie jutro z rana. Jesli nie wyjdzie powtorze w weekend. Ale moze wyjdzie przyczyna moich dolegliwosci 🤣
Miałam poczekać do czwartku z ponownym testowaniem, ale dzisiaj mąż odwiedzil aptekę i mam dostawę testów, więc zaszaleję i siknę też jutro 😀 Trzymam kciuki za wszystkie testujące, żeby ta druga kreska tam jutro była ❤
To ja jutro wstaje bladym świtem i będę wypatrywać Waszych testów 😁

a tak z innej beczki.

Jacy są Wasi panowie? Jak się nastawiają? Świrują coś? ;)

Mój nie mógł uwierzyć, że to się stało, myślał ze potrwa dłużej, ale teraz to ciągle muszę tylko zdrowe rzeczy jeść :D nie ma mowy o kawie (a jestem uzależniona :D i musze pić zbożową), na zakupy nie wyjdę, on śmiga do biedronki . Mówi do mnie ciężarówko 😂 😂 ogólnie czuje, że będzie ciężko :D

reklama
Do góry