reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

To zrobie zwykly. Tu w austrii najlepiej sie sprzedaja wlasnie clear blue. Ale w ogole wszystkie sa mega drogie w sklepach czy aptekach.... w sensie no zeby nie wyszlo zaraz na testy ci szkoda a na dziecko masz? To powiem ze 10 euro za 1 test to troche przesada chyba 😂😂
No drogie są. Raz jak patrzyłam to chyba z 18 zł kosztował. A ten z DOZ zwykły niecałe 8 zł :)

reklama
My już zaczęliśmy 12 tc, więc pd 4 dni mam fazę bezsenności 😂 Nie wiem jak to zleciało tak szybko. Dopiero co tu w nocy wysyłałam pozytywny test w szoku a tu już końcówka I trymestru... Za tydzień we wtorek mamy prenatalne :) Nie mogę się już doczekać :) Na początku byłam mega zmęczona i senna, bez sił, słaba koncentracja. Wszystko podkręcało wysokie TSH. Teraz nie mogę spać 😂
o jeeeej jak super! :D
to daj znać jak po prenatalnych i w ogóle. ;)
ja to bym już chciała wszystko na raz :D

o jeeeej jak super! :D
to daj znać jak po prenatalnych i w ogóle. ;)
ja to bym już chciała wszystko na raz :D
Dam znać 🥰❤️ Ja to już bym poród chciała 😂Niby czas szybko zaczął lecieć, ale jest się mega rozczulonym, z czasem coraz większą więź łapię z dzieckiem i tak no wiem jakby tęsknię do niego, chciałabym je mieć w ramionach 😊

Jeju czy u Was też tak sennie???

Cały dzień bym spała... Mimo że śpie po 10 h czasem, jakbym była chora czy coś. Dobrze, że opryszczka już mi opadła.

Może komuś się przyda :) W sobotę miałam opryszczke - smarowałam maścią i przemywałam ją wodą utlenioną - tak mi poradziła pielęgniarka - i pomogło. Dziś mi odpadła :) To jak na mnie mega szybko :D

Zdecydowalam ze robie jutro z rana. Jesli nie wyjdzie powtorze w weekend. Ale moze wyjdzie przyczyna moich dolegliwosci 🤣

Hej, hej! czekasz ze mnną a nie ! 🤪

Dobra testuj, ale nie wchodzisz tu bez 2 kresek!

Hahaha 😅 zobaczymy. Aczkolwiek jakos 9/10 dzien po owu to bedzie wiec szanse sa male na pokazanie. Ale są! 😉

Eee to troche szybko jak na test ;)

reklama
Do góry