reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny a miala ktoras we wczesnej ciazy takie delikatne pobolewanie/cmienie w podbrzuszu? Bo kurcze od 6/7 dnia po owulacji tak mam. Dzis 8/9 i przez te 3 dni caly czas to czuje. W zeszlym msc tego nie mialam i tak za bardzo juz nie wiem. Bo okres wypada za rowno 7 dni. Zawsze mialam regularne i przed okresem nie mialam boli ani nic nie zwiastowalo ze w ogole przyjdzie. Przez to ze te kilka lat bralam antykoncepcje totalnie nie wiem czy moglo mi sie cos pozmieniac czy to faktycznie moze zwiastowac ciaze. Zafiksuje sie do piatku zeby zrobic ten test 😂🤣 wezcie mnie jakos uspokujcie zebym sie ogarnela 🤣🤣🤣 przez tą moją nerwice i odstawienie calkowicie lekow to chodze taka nabuzowana ze juz nie wiem czy sobie cos wkrecam czy po prostu tydzien wczesniej juz mi sie okres zapowiada 😅 ja to bym chciala juz od razu i najlepiej w sam dzien owulacji wiedziec czy ciaza czy nie 😁😂

Dziewczyny a miala ktoras we wczesnej ciazy takie delikatne pobolewanie/cmienie w podbrzuszu? Bo kurcze od 6/7 dnia po owulacji tak mam. Dzis 8/9 i przez te 3 dni caly czas to czuje. W zeszlym msc tego nie mialam i tak za bardzo juz nie wiem. Bo okres wypada za rowno 7 dni. Zawsze mialam regularne i przed okresem nie mialam boli ani nic nie zwiastowalo ze w ogole przyjdzie. Przez to ze te kilka lat bralam antykoncepcje totalnie nie wiem czy moglo mi sie cos pozmieniac czy to faktycznie moze zwiastowac ciaze. Zafiksuje sie do piatku zeby zrobic ten test [emoji23][emoji1787] wezcie mnie jakos uspokujcie zebym sie ogarnela [emoji1787][emoji1787][emoji1787] przez tą moją nerwice i odstawienie calkowicie lekow to chodze taka nabuzowana ze juz nie wiem czy sobie cos wkrecam czy po prostu tydzien wczesniej juz mi sie okres zapowiada [emoji28] ja to bym chciala juz od razu i najlepiej w sam dzien owulacji wiedziec czy ciaza czy nie [emoji16][emoji23]
Czemu odstawiłaś leki?

Dziewczyny a miala ktoras we wczesnej ciazy takie delikatne pobolewanie/cmienie w podbrzuszu? Bo kurcze od 6/7 dnia po owulacji tak mam. Dzis 8/9 i przez te 3 dni caly czas to czuje. W zeszlym msc tego nie mialam i tak za bardzo juz nie wiem. Bo okres wypada za rowno 7 dni. Zawsze mialam regularne i przed okresem nie mialam boli ani nic nie zwiastowalo ze w ogole przyjdzie. Przez to ze te kilka lat bralam antykoncepcje totalnie nie wiem czy moglo mi sie cos pozmieniac czy to faktycznie moze zwiastowac ciaze. Zafiksuje sie do piatku zeby zrobic ten test 😂🤣 wezcie mnie jakos uspokujcie zebym sie ogarnela 🤣🤣🤣 przez tą moją nerwice i odstawienie calkowicie lekow to chodze taka nabuzowana ze juz nie wiem czy sobie cos wkrecam czy po prostu tydzien wczesniej juz mi sie okres zapowiada 😅 ja to bym chciala juz od razu i najlepiej w sam dzien owulacji wiedziec czy ciaza czy nie 😁😂
Mnie boli brzuch ale zaczął dopiero krótko przed @ albo nawet w dniu @. Juz nie pamiętam. Sama wiem, ze to ciężko ale spróbuj zająć głowę (i najlepiej ręce też) czymś innym, zeby nie wsluchiwac się tak w swoje ciało bo naprawdę do piątku sfiksujesz ;)

Czemu odstawiłaś leki?
Relanium bralam, po nim chodzilam jak nacpana. Nie chcialam przy staraniach go brac. Probuje jakos sama walczyc z nerwami. Nie chce smiecic swojego organizmu takimi lekami. Zauwazylam ze aktywnosc fizyczna bardzo mnie uspokaja. Jednak ta kwarantanna troche to blokuje...

Relanium bralam, po nim chodzilam jak nacpana. Nie chcialam przy staraniach go brac. Probuje jakos sama walczyc z nerwami. Nie chce smiecic swojego organizmu takimi lekami. Zauwazylam ze aktywnosc fizyczna bardzo mnie uspokaja. Jednak ta kwarantanna troche to blokuje...
Ja na asertinie ale chce zmniejszyć, w razie niepokoju hydro [emoji2368]

Piszesz że masz nerwicę brałaś leki przepisane od lekarza ? Ja od kilku lat jestem na escilopranie. Tylko moje objawy nerwicy były dziwne zanim doszli do tego co mi jest minęło pół roku. A zaczęło się od zawrotow głowy 24 h kołatanie serca i nie mogłam złapać oddechu i jak jadłam się czułam jakby mnie łóżko wciągalo do środka wariowalam nie wiedziałam co się ze mnie działo. Skierowanie na tk głowy badania i nic aż w końcu trafiłam do psychiatry powiedział że to objawy somatyczne dostałam leki po 3 tyg zaczęły działać i jest ok. Ale jak zaszła w ciążę miałam wymioty dwa miesiące odstawiłam i okazało się że organizm chciał się pozbyć tego leku podczas ciąży nie miałam żadnych objawów nerwicy po urodzeniu wszystko wróciło.... Pytałam się lekarza ponoć organizm kobiety w ciąży jest tak zbudowany żeby chronić swoje dziecko że wszystkie objawy na czas ciąży cofaja się

Ja na asertinie ale chce zmniejszyć, w razie niepokoju hydro [emoji2368]
Masz na mysli hydroxyzyne? Wlasnie po niej mialam takie bole zoladka ze po tym jak trafilam na pogotowie po jej zazyciu juz raczej nie tkne. Probuje pic melise i wmawiac sobie ze nie ma powodu do niepokoju. Ale wiadomo jak jest ;) Ogolnie nie jestem za psychotropami zwlaszcza jesli chodzi o posiadanie dziecka. Chcialam sie zapisac do psychologa bo rozmowa duzo daje jednak w moim przypadku ale no...sytuacja jest jaka jest teraz i nikt nie przyjmie na pogaduszki 🤣😂

Ja tak mialam. Nawet jednego dnia bylam pewna ze zaraz sie poleje @. Do teraz tak mam 🤭

reklama
Do góry