reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Test owulacyjny moze tak szybko nie.pokazac nic :) na ta chwile wiarygodne są jedynie testy ciążowe :)
Hej dziewczyny, wczoraj 2 kreseczki na teście ciążowym (czułość 10), a dzisiaj jedna na owulacyjnym :(( Mam jeszcze jeden ciążowy, jednak zostawiam go na czwartek, bo to będzie termin @, ale jakoś się zmartwiłam, że to będzie biochemiczna [emoji24]

Hej dziewczyny, wczoraj 2 kreseczki na teście ciążowym (czułość 10), a dzisiaj jedna na owulacyjnym :(( Mam jeszcze jeden ciążowy, jednak zostawiam go na czwartek, bo to będzie termin @, ale jakoś się zmartwiłam, że to będzie biochemiczna [emoji24]
Hey

Testy ciążowe badają poziom hormonu beta hcg.
Testy owulacyje z kolei poziom hormonu lh.

Dwa różne hormony!

Pik LH przypada mniej więcej w połowie cyklu, potem się nie testuje, bo może rosnąć i spadać, niezależnie czy jesteś w ciąży czy nie.

Dziewczyny nie testujcie ciąży testami owulacyjnymi, to są zupełnie inne testy i do służą do czegos innego.. Martwicie się potem tylko..

Zrobiłam. Albo wadliwy test, albo on tak ma, albo za mało czuły bo 25. Czy Wy coś widzicie?
Adjustments.JPG

Super ! Zdrówka dla Was [emoji7][emoji849]
No hej [emoji4] Właśnie dzisiaj byłam na prenatalnych... 12t4d. Wszytsko w PORZĄDKU, dzidziuś ruchwiliwy rządzi! [emoji16][emoji16] Podobno Będzie synuś!!! [emoji7]
Kochana będzie tym razem dobrze zobaczysz ! Trzymam kciuki [emoji8][emoji8][emoji8]
Ale mimo wszystko jakoś mnie to i tak nie uspokoiło i dzisiaj mam jakiś ponury dzień pod tym względem i jakos tak się martwię czy wszystko będzie ok...
Ciążowy to ciążowy, on wykrywa LH A nie HCG spokojnie będzie dobrze ! Musisz być dobrej myśli [emoji8][emoji123]

reklama
Do góry