reklama
Kingaaaaa30
Fanka BB :)
Hej. U mnie bieel. Teoretycznie w piątek @.
kasienka862
Gdyby nie ten wirus, pewnie już byłabym w drodze na betę
Ja pewnie tez juz dawno bym ja zrobila. Ale nie mam gdzie. I tak kminie czy kupic ten elektroniczny co pokazuje tyg ciazy..
Rudaa94
Test owulacyjny moze tak szybko nie.pokazac nic na ta chwile wiarygodne są jedynie testy ciążowe
Hej dziewczyny, wczoraj 2 kreseczki na teście ciążowym (czułość 10), a dzisiaj jedna na owulacyjnym ( Mam jeszcze jeden ciążowy, jednak zostawiam go na czwartek, bo to będzie termin @, ale jakoś się zmartwiłam, że to będzie biochemiczna [emoji24]
Magdusia88
Wow to się nazywa analiza testu! [emoji3]U mnie negatywny (8 dpo). Aplikacja (Femometer) też tak uważa [emoji23] [emoji23]
Owulacyjny pokazał też 0.
Czekamy na pozostałe osoby dzisiaj testujące [emoji6]
Zobacz załącznik 1099516
Zobacz załącznik 1099517
Zobacz załącznik 1099518
Magdusia88
HeyHej dziewczyny, wczoraj 2 kreseczki na teście ciążowym (czułość 10), a dzisiaj jedna na owulacyjnym ( Mam jeszcze jeden ciążowy, jednak zostawiam go na czwartek, bo to będzie termin @, ale jakoś się zmartwiłam, że to będzie biochemiczna [emoji24]
Testy ciążowe badają poziom hormonu beta hcg.
Testy owulacyje z kolei poziom hormonu lh.
Dwa różne hormony!
Pik LH przypada mniej więcej w połowie cyklu, potem się nie testuje, bo może rosnąć i spadać, niezależnie czy jesteś w ciąży czy nie.
Dziewczyny nie testujcie ciąży testami owulacyjnymi, to są zupełnie inne testy i do służą do czegos innego.. Martwicie się potem tylko..
monika1708
Ja widzęZrobiłam. Albo wadliwy test, albo on tak ma, albo za mało czuły bo 25. Czy Wy coś widzicie? Zobacz załącznik 1099550
Blaankaa
Super ! Zdrówka dla Was [emoji7][emoji849]
Kochana będzie tym razem dobrze zobaczysz ! Trzymam kciuki [emoji8][emoji8][emoji8]No hej [emoji4] Właśnie dzisiaj byłam na prenatalnych... 12t4d. Wszytsko w PORZĄDKU, dzidziuś ruchwiliwy rządzi! [emoji16][emoji16] Podobno Będzie synuś!!! [emoji7]
Ciążowy to ciążowy, on wykrywa LH A nie HCG spokojnie będzie dobrze ! Musisz być dobrej myśli [emoji8][emoji123]Ale mimo wszystko jakoś mnie to i tak nie uspokoiło i dzisiaj mam jakiś ponury dzień pod tym względem i jakos tak się martwię czy wszystko będzie ok...
Hej dziewczyny, wczoraj 2 kreseczki na teście ciążowym (czułość 10), a dzisiaj jedna na owulacyjnym ( Mam jeszcze jeden ciążowy, jednak zostawiam go na czwartek, bo to będzie termin @, ale jakoś się zmartwiłam, że to będzie biochemiczna [emoji24]
reklama
Rudaa94
Cos sie przebija. Najlepsza w takiej sytuacji bylaby beta lub powtórzenie testu za jakies 2 dni
Zrobiłam. Albo wadliwy test, albo on tak ma, albo za mało czuły bo 25. Czy Wy coś widzicie? Zobacz załącznik 1099550