reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny przeraziłam się, miałam jeszcze test ale robiony tydzień temu w szafce mi leżał i był on negatywny. Ja wiem, że się nie patrzy po takim czasie ale nie dowierzałam... tam tez jest cień... tylko jeśli na prawdę by się udało to dlaczego cały czas taka niewidoczna? [emoji20] jutro z rana robię kolejny, poprosiłam mojego, żeby mi kupił po drodze z pracy. Ja latam teraz do toalety i sprawdzam, czy czasem okres nie przyszedł... jedyne co zauważyłam ze mój śluz jest jak płodny... rozciągliwy
IMG_5969.JPG

reklama
Dziewczyny przeraziłam się, miałam jeszcze test ale robiony tydzień temu w szafce mi leżał i był on negatywny. Ja wiem, że się nie patrzy po takim czasie ale nie dowierzałam... tam tez jest cień... tylko jeśli na prawdę by się udało to dlaczego cały czas taka niewidoczna? [emoji20] jutro z rana robię kolejny, poprosiłam mojego, żeby mi kupił po drodze z pracy. Ja latam teraz do toalety i sprawdzam, czy czasem okres nie przyszedł... jedyne co zauważyłam ze mój śluz jest jak płodny... rozciągliwy Zobacz załącznik 1099606

może była tylko jej nie widziałaś ? ja patrząc na poprzednie widzę ze mega bledną po czasie.
może po prostu za szybko go schowałaś i nie zdążyłaś dojrzeć ..

Marzy mi sie grudniaczek nie powiem...taki prezent na urodzinki bym wtedy miala 😅 wiem ze to bylby straszny fart ale slyszalam ze duzo dziewczyn mowi iz po biochemicznej w nastepmym cyklu zachodzily i stad mam nadzieje ze tez mi sie poszczesci 😅

na pewno ! ja tam uważam, że na bank jesteś. patrząc na te paski owulacujne :D

a co do grudnia.. patrz jakie ładne święta by były :)

Marzy mi sie grudniaczek nie powiem...taki prezent na urodzinki bym wtedy miala [emoji28] wiem ze to bylby straszny fart ale slyszalam ze duzo dziewczyn mowi iz po biochemicznej w nastepmym cyklu zachodzily i stad mam nadzieje ze tez mi sie poszczesci [emoji28]
Mi wychodzi termin pod koniec listopada, jeśli donoszę to będą piękne święta [emoji7][emoji7][emoji7]

na pewno ! ja tam uważam, że na bank jesteś. patrząc na te paski owulacujne :D

a co do grudnia.. patrz jakie ładne święta by były :)
Kurcze oby ale taka mnie dzis biegunka chwycila ze tragedia. Nie jadlam nic nowego ani niz na co mam nietolerancje. No mowilam same nieszczescia 😂😂😂

reklama
Tylko wiecie co, ta kreska jest widoczna z rożnej pozycji... taki blady bladzioch. Teoretycznie jestem dzień po terminie bo cykle 31-34 dniowe... chyba jutro kolejny zrobię dla spokoju.
Na betę raczej do mojej przychodni się nie dostanę. :/
Gratulacje ;) też widzę delikatnie. Powtórz za parę dni ;)

Do góry