reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Tylko wiecie co, ta kreska jest widoczna z rożnej pozycji... taki blady bladzioch. Teoretycznie jestem dzień po terminie bo cykle 31-34 dniowe... chyba jutro kolejny zrobię dla spokoju.
Na betę raczej do mojej przychodni się nie dostanę. :/

Ja sprawdzalam chyba z 3 razy testami co kilka dni ostatnim miesiacem po czym po ostatnim sprawdzeniu 2 dni pozniej tak spadlo bthcg ze zaczelam krwawic i nie bylo juz co ratowac... jednak lepiej zbatac bete nie testami. I w kolejnej ciazy tez bede wolala isc na bete niz powtorzyc ten sami glupi blad. Oczywiscie mam nadzieje ze w zyciu ci sie to nie przydazy ale jednak testy nic nie znacza ;(
Znaczą tyle samo co bhcg skoro ciemnieją to beta rosnie. Robiłam betę w grudniu. Przyrost piękny 155%, a po kilku dniach poroniłam. Może gdyby nie ten korona wirus to bym nawet poszła zrobić betę z ciekawości na jakim jest poziomie, żeby wiedzieć czy wizyta u lekarza w tym tygodniu ma sens, ale u mnie w mieście się teraz nie da zrobić więc nie muszę się nad tym nawet zastanawiać.

Hej dziewczyny, wczoraj 2 kreseczki na teście ciążowym (czułość 10), a dzisiaj jedna na owulacyjnym :(( Mam jeszcze jeden ciążowy, jednak zostawiam go na czwartek, bo to będzie termin @, ale jakoś się zmartwiłam, że to będzie biochemiczna 😭
Nie wszystkim dziewczynom test owu wychodzą pozytywne gdy są we wczesnej ciąży.

reklama
Do góry