HappyBabyMama
Fanka BB :)
No dobra, ja już jestem i czekam na Wasze ll
U mnie dziś jedna kreska
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No dobra, ja już jestem i czekam na Wasze ll
Po co sprawdzac czy ciemnieje?U mnie ciemnieje. Dla porównania wrzuciłam też te dwa poprzednie.
Jak ciemnieje to znaczy że bhcg rośnie. Teoretycznie i tak o niczym to nie świadczy bo ciąża może się skończyć w każdym momencie. Ale z drugiej strony wiem chociaż tyle, że do tej pory ciąża się rozwija.Po co sprawdzac czy ciemnieje?
Ja sprawdzalam chyba z 3 razy testami co kilka dni ostatnim miesiacem po czym po ostatnim sprawdzeniu 2 dni pozniej tak spadlo bthcg ze zaczelam krwawic i nie bylo juz co ratowac... jednak lepiej zbatac bete nie testami. I w kolejnej ciazy tez bede wolala isc na bete niz powtorzyc ten sami glupi blad. Oczywiscie mam nadzieje ze w zyciu ci sie to nie przydazy ale jednak testy nic nie znacza ;(Jak ciemnieje to znaczy że bhcg rośnie. Teoretycznie i tak o niczym to nie świadczy bo ciąża może się skończyć w każdym momencie. Ale z drugiej strony wiem chociaż tyle, że do tej pory ciąża się rozwija.
Ja sprawdzalam chyba z 3 razy testami co kilka dni ostatnim miesiacem po czym po ostatnim sprawdzeniu 2 dni pozniej tak spadlo bthcg ze zaczelam krwawic i nie bylo juz co ratowac... jednak lepiej zbatac bete nie testami. I w kolejnej ciazy tez bede wolala isc na bete niz powtorzyc ten sami glupi blad. Oczywiscie mam nadzieje ze w zyciu ci sie to nie przydazy ale jednak testy nic nie znacza ;(
Po becie mozna sie co nieco spodziewac jesli przyrost bedzie zly a test nam rego nie powie...fakt co fakt cala ciaze nigdy czlowiek pewny nie bedzieTeoretycznie beta tez. Wiec poprostu dobre nastawienie i musi być dobrze !
Hej dziewczyny, wczoraj 2 kreseczki na teście ciążowym (czułość 10), a dzisiaj jedna na owulacyjnym ( Mam jeszcze jeden ciążowy, jednak zostawiam go na czwartek, bo to będzie termin @, ale jakoś się zmartwiłam, że to będzie biochemiczna