Ragda
Fanka BB :)
Ja jak zobaczyłam że jest pęcherzyk to stwierdziłam że może tym razem się uda i nie będę ryzykować [emoji2368]
a wcześniej jak miałaś ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jak zobaczyłam że jest pęcherzyk to stwierdziłam że może tym razem się uda i nie będę ryzykować [emoji2368]
Pjona! Ale u mnie kryzys zażegnany, i you know what I mean hehe [emoji6] u nas kłótnia max parę godzin trwa..Wczoraj pisałyście o kłótniach z mężami u mnie też zaliczona także piona [emoji113] a owu się zbliża pasowałoby działać no ale cóż [emoji23]
Wcześnie kilka dni po pozytywnym teście przychodziła @ a beta nigdy nie przekroczyła 1000.a wcześniej jak miałaś ?
Boah skąd ja to znam, moj też ma wieczny okres hahaHaha u nas też jest "kiedy mnie przeprosisz " z tym że ja mam okres a mój mąż się zachowuje jakby go miał, obrażalski jak teściowa [emoji23]
Ciekawe czy teraz lekarze dają L4 w 4 lub 5 tygodniu jak jeszcze serca nie ma, a prawie nic nie widać normalnie jak widać serduszko to chyba dopiero dają, no ale to jest wyjątkowa sytuacja
Wcześnie kilka dni po pozytywnym teście przychodziła @ a beta nigdy nie przekroczyła 1000.
Teraz widziałam pęcherzyk i beta była 3920
Ja Dostałam a był tylko pęcherzyk ciążowyCiekawe czy teraz lekarze dają L4 w 4 lub 5 tygodniu [emoji848] jak jeszcze serca nie ma, a prawie nic nie widać normalnie jak widać serduszko to chyba dopiero dają, no ale to jest wyjątkowa sytuacja
A na wizycie, który będziesz mieć dokładnie tydzień? Ile dni po spóźnionej miesiączce?mi od razu powiedziała ze l4 przez telefon. a mowiłam jej który dzień i wgl
A na wizycie, który będziesz mieć dokładnie tydzień? Ile dni po spóźnionej miesiączce?