kasienka862
Fanka BB :)
Tak jak jaJa idę 2 kwietnia na wizytę a Ty kiedy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak jak jaJa idę 2 kwietnia na wizytę a Ty kiedy?
Poszłabym na zwolnienie. Najważniejsze jest Twoje zdrowie i dziecka. Poza tym, czy czasem wszystkie zakłady kosmetyczne nie są pozamykane?Jezu właśnie gadałam z lekarką.. powiedziała mi ze przyjmuje tylko w ważnych sprawach i jaj jej powiedziałam, że ciąża to powiedziała ze pewnie.. no i teraz mam zagwostkę. bo chce mnie na 8go kwietnia ze wtedy bedzie widac i wgl. Ale jak jej powiedziałam, że pracuje i to jako kosmetyczka to mnie zrugała, ze czy nie chce L4 ... bo nie wiadomo co klientki przyniosą a nie ma badań na wirus a wczesna ciąża... i że może mnie przyjąć już 1go i najlepiej l4.
ale kurde.... nieciekawa dla mnie to sytuacja bo bede musiała powiedzieć szefowej... boje się, że to za wcześnie.. zwłaszcza ze jako jedyna teraz pracuje bo ona jest na macierzyńskim... kurdeeeeeeeee.... co byście zrobiły.
Dzis jakos 7/8 dni po owulacji. Mysle ze bardziej 8 dni temu byla. Do piatku bo wtedy bedzie 4 dni przed @. Nie chce wczesniej..czemu do piatku czekasz ? ile masz dni po ?
No wlasnie z 18 dnia cyklu mialam mega jasna kreske na owu tescie a dzis 24 dzien cyklu i taka mocna wiec lekko w szoku jestem. zobaczymy co bedzie...jeszcze kilka dni do ciazowegoU mnie tak to szlo
Poszłabym na zwolnienie. Najważniejsze jest Twoje zdrowie i dziecka. Poza tym, czy czasem wszystkie zakłady kosmetyczne nie są pozamykane?
Na którą masz?Tak jak ja
Dziewczyny, czy wy tu widzicie to co ja? Bo mam mały zawał serca...
jak masz owu to testuj codziennieNo wlasnie z 18 dnja po owulacji mialam mega jasna kreske na owu tescie a dzis 24 dzien cyklu i taka mocna wiec lekko w szoku jestem. zobaczymy co bedzie...jeszcze kilka dni
Test pozytywny na owu mialam w 15 dniu cyklu ale ze w 18 juz byly blade kreski a w 19 dc calkiem znikla nie robilam bo bezsensu. Wczoraj mnie natchnelo jak sie naczytalam ze pokazuja wczesniej ciaze jak ciazowe mam wrazenie ze sie udalo...takie wewnetrzne przeczucie..oby mnie nie zmylilojak masz owu to testuj codziennie