reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Nie robiłam i tym razem nie planuje robić. W czwartek jeśli mi nie odwołają to mam wizytę u gina i zobaczę czy się prawidłowo ciąża ulokowała a jeśli chodzi o przyrost bety to u mnie się beta nie sprawdza. Tzn miałam już taką sytuację, że beta pięknie rosła a za kilka dni poroniłam więc szkoda mi kasy na te badania.

Rozumiem i nie dziwie się w takim razie :( To gin jest w stanie już powiedzieć czy ciąża jest dobrze ulokowana ? Bi dziś właśnie kazał ni przyjechać a tak się zastanawiam po co w sumie jak na razie chyba nic na usg nie będzie widać.

Rozumiem i nie dziwie się w takim razie :( To gin jest w stanie już powiedzieć czy ciąża jest dobrze ulokowana ? Bi dziś właśnie kazał ni przyjechać a tak się zastanawiam po co w sumie jak na razie chyba nic na usg nie będzie widać.
Powinno być już widać gdzie jest pęcherzyk ciążowy. Daj znać jak będziesz już miała wyniki bety i czekam na relacje po wizycie u gina 🙂

To testy owulacyjne...tknelo mnie zeby zrobic wczoraj i dzis az do piatku gdzie zrobie ciazowy. U gory z wczoraj a na dole z dzis. 8 dzien po owu...myslicie ze to cos znaczy czy sie wkrecam 😂🤣

Załączniki

• 20200330_100440.jpg
    20200330_100440.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 101
@martini6 ide 2 kwietnia do gina... czas bedzie wlec sie dla mnie niemilosiernie...

U mnie ze sluzem rez bylo roznie. W udanym cyklu czulam tylko susze.. Nie wiem wiec jakim cudem sie udalo.. i od listopada ubieglego roku cykle mialam bardzo rozne, zmienne... raz nawet w pokowie cyklu jednorazowe krwawienie.. Los platal mi figla za kazdym razem jak robilam testy i widzialam 1 kreskę ktora sprowadzala mnie na ziemie. Wiec Wiem jak sie czujecie... Jesten z Wami caly czas..

reklama
To testy owulacyjne...tknelo mnie zeby zrobic wczoraj i dzis az do piatku gdzie zrobie ciazowy. U gory z wczoraj a na dole z dzis. 8 dzien po owu...myslicie ze to cos znaczy czy sie wkrecam 😂🤣

Niektorym dziewczynom testy owulacyjne po czasie wychodzily gdy byly w ciazy. Ale najpewniej bedzie zrobic test. Jak bedziesz mogla to kup ten czulszy10

Do góry