martini87
Fanka BB :)
U mnie też ale nawet gdyby były otwarte to bym nie robiła@Magdusia88 i @sangria11 i @martini6 gratuluje :-)
Hej.. Ja bety nie mam gdzie zrobic bo labolatoria nieczynne u mnie :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie też ale nawet gdyby były otwarte to bym nie robiła@Magdusia88 i @sangria11 i @martini6 gratuluje :-)
Hej.. Ja bety nie mam gdzie zrobic bo labolatoria nieczynne u mnie :-(
To zrób w końcu nie ma na co czekaćO kurczę ja tak samo,
Identycznie [emoji44] testu jeszcze nie robiłam, cały czas czekam...
Nie robiłam i tym razem nie planuje robić. W czwartek jeśli mi nie odwołają to mam wizytę u gina i zobaczę czy się prawidłowo ciąża ulokowała a jeśli chodzi o przyrost bety to u mnie się beta nie sprawdza. Tzn miałam już taką sytuację, że beta pięknie rosła a za kilka dni poroniłam więc szkoda mi kasy na te badania.
Objawy podobne ale to nie znaczy, że jeśli jesteś w ciąży to, że i tym razem skończy się źle.Mam nadzieje. W cyklu z biochemiczna tez sie tak zaczynalo i to mnie martwi...
Powinno być już widać gdzie jest pęcherzyk ciążowy. Daj znać jak będziesz już miała wyniki bety i czekam na relacje po wizycie u ginaRozumiem i nie dziwie się w takim razie To gin jest w stanie już powiedzieć czy ciąża jest dobrze ulokowana ? Bi dziś właśnie kazał ni przyjechać a tak się zastanawiam po co w sumie jak na razie chyba nic na usg nie będzie widać.
Powinno być już widać gdzie jest pęcherzyk ciążowy. Daj znać jak będziesz już miała wyniki bety i czekam na relacje po wizycie u gina [emoji846]
To testy owulacyjne...tknelo mnie zeby zrobic wczoraj i dzis az do piatku gdzie zrobie ciazowy. U gory z wczoraj a na dole z dzis. 8 dzien po owu...myslicie ze to cos znaczy czy sie wkrecam