reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny póki co mam objawy tkliwe bardzo sutki, nawet jak lekko się otrę. Temperatura ciała od owulacji utrzymuje się na poziomie 37, ale mówię o mierzeniu pod pachą. Czy ktoś tak miał? Brzuch mnie lekko kłuje po prawej stronie i nieraz trochę plecy. Ale myślę, że plecy od tego leżenia i nic nie robienia przez większość czasu. 🤣 w piątek przed 22 jak oglądałam tv to walczyłam ze sobą żeby nie zasnąć a i tak padłam „ze zmęczenia” od razu zasnęłam. Wczoraj przed snem było mi trochę niedobrze. No i przyznam, że trochę ochota na seks mi spadła. To na bank urojenia. 🤯
emoji22.png

ja tak miałam. kłulo mnie caly czas po prawej stronie. ;) do tego było mi ciągle zimno. W domu ciepło, a ja zawinięta w koc siedziałam z herbatą. ;) a piersi cały czas takie mega tkliwe..

To chyba idziemy na rowni :-)

ja też podobnie :) według aplikacji 4+4. ;) kiedy planujecie lekarza ?

Planowo @3 kwietnia.
Ja 4go 😁Mi też się tak wydaje 😁 kto ma dostać okres między 1-5 kwietnia łapki w górę!

nie testujecie jeszcze ? :D mi wyszlo tydzień wcześniej na super czułych i wczoraj na tych 25 .. ;)

Na razie nie. Zresztą wg kalkulatorów na necie mam termin na grudzień 🙂

witaj w klubie, mi też kalkulator 3.12 pokazuje :)

To testy owulacyjne...tknelo mnie zeby zrobic wczoraj i dzis az do piatku gdzie zrobie ciazowy. U gory z wczoraj a na dole z dzis. 8 dzien po owu...myslicie ze to cos znaczy czy sie wkrecam 😂🤣

mi tak wychodziły! trzymam kciuki! robiły sie coraz ciemniejsze codziennie. potem wyszedł ten czuły ciążowy. :)
teraz sobie nie raz sikne na te owulacyjne zeby sie utwierdzać i sa ciemniejsze. więc naprawdę to może być to! :)

mi tak wychodziły! trzymam kciuki! robiły sie coraz ciemniejsze codziennie. potem wyszedł ten czuły ciążowy. :)
teraz sobie nie raz sikne na te owulacyjne zeby sie utwierdzać i sa ciemniejsze. więc naprawdę to może być to! :)
Czas do tego piaykoqego testowania bedzie sie taaaak dluzyc 😅🤣

ja tak miałam. kłulo mnie caly czas po prawej stronie. ;) do tego było mi ciągle zimno. W domu ciepło, a ja zawinięta w koc siedziałam z herbatą. ;) a piersi cały czas takie mega tkliwe..

nie testujecie jeszcze ? :D mi wyszlo tydzień wcześniej na super czułych i wczoraj na tych 25 .. ;)

Ja idę 2 kwietnia na wizytę a Ty kiedy?

reklama

Ja ide teraz w czwartek 2kwietnia prywatnie bo martwil mnie ten silny bol jajnikow. Na kase chorych bylam zapisans na 8 kwietnia. Ale jak teraz bede prywatnie to spytam sie jej na kiedy ma wolny termin na kase chorych aby juz byc u tej samej lekarki

Do góry