reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny póki co mam objawy tkliwe bardzo sutki, nawet jak lekko się otrę. Temperatura ciała od owulacji utrzymuje się na poziomie 37, ale mówię o mierzeniu pod pachą. Czy ktoś tak miał? Brzuch mnie lekko kłuje po prawej stronie i nieraz trochę plecy. Ale myślę, że plecy od tego leżenia i nic nie robienia przez większość czasu. 🤣 w piątek przed 22 jak oglądałam tv to walczyłam ze sobą żeby nie zasnąć a i tak padłam „ze zmęczenia” od razu zasnęłam. Wczoraj przed snem było mi trochę niedobrze. No i przyznam, że trochę ochota na seks mi spadła. To na bank urojenia. 🤯
emoji22.png

ja tak miałam. kłulo mnie caly czas po prawej stronie. ;) do tego było mi ciągle zimno. W domu ciepło, a ja zawinięta w koc siedziałam z herbatą. ;) a piersi cały czas takie mega tkliwe..

To chyba idziemy na rowni :-)

ja też podobnie :) według aplikacji 4+4. ;) kiedy planujecie lekarza ?

Planowo @3 kwietnia.
Ja 4go 😁Mi też się tak wydaje 😁 kto ma dostać okres między 1-5 kwietnia łapki w górę!

nie testujecie jeszcze ? :D mi wyszlo tydzień wcześniej na super czułych i wczoraj na tych 25 .. ;)

Na razie nie. Zresztą wg kalkulatorów na necie mam termin na grudzień 🙂

witaj w klubie, mi też kalkulator 3.12 pokazuje :)

To testy owulacyjne...tknelo mnie zeby zrobic wczoraj i dzis az do piatku gdzie zrobie ciazowy. U gory z wczoraj a na dole z dzis. 8 dzien po owu...myslicie ze to cos znaczy czy sie wkrecam 😂🤣

mi tak wychodziły! trzymam kciuki! robiły sie coraz ciemniejsze codziennie. potem wyszedł ten czuły ciążowy. :)
teraz sobie nie raz sikne na te owulacyjne zeby sie utwierdzać i sa ciemniejsze. więc naprawdę to może być to! :)

mi tak wychodziły! trzymam kciuki! robiły sie coraz ciemniejsze codziennie. potem wyszedł ten czuły ciążowy. :)
teraz sobie nie raz sikne na te owulacyjne zeby sie utwierdzać i sa ciemniejsze. więc naprawdę to może być to! :)
Czas do tego piaykoqego testowania bedzie sie taaaak dluzyc 😅🤣

ja tak miałam. kłulo mnie caly czas po prawej stronie. ;) do tego było mi ciągle zimno. W domu ciepło, a ja zawinięta w koc siedziałam z herbatą. ;) a piersi cały czas takie mega tkliwe..

nie testujecie jeszcze ? :D mi wyszlo tydzień wcześniej na super czułych i wczoraj na tych 25 .. ;)

Ja idę 2 kwietnia na wizytę a Ty kiedy?

reklama

Ja ide teraz w czwartek 2kwietnia prywatnie bo martwil mnie ten silny bol jajnikow. Na kase chorych bylam zapisans na 8 kwietnia. Ale jak teraz bede prywatnie to spytam sie jej na kiedy ma wolny termin na kase chorych aby juz byc u tej samej lekarki

Do góry