reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
No niby tak ale mam wrażenie, że próbowałam wszystkiego nawet zniknęłam z forum nie zapisywałam nic w kalendarzyku. Oczywiście ktoś może mnie wyśmiać wiem, że są dziewczyny które starają się o wiele dłużej i tej nadziei nie tracą :)

Daraa ja w tym mcu podchodziłam na luzie ale nie dlatego ze sobie to wmówiłam ale dlatego ze poprostu zapomniałam o tym ze względu na obecna sytuacje. Ciekawe czy to pomoze ;)

Powinnas brać duphaston po owulacji skoro masz taki niski progesteron
4 dni po spodziewanej @ wtedy tez zaczelam plamic i pojechalam do szpitala beta byla tylko 23 no i ten progesteron 0.4. Ogolnie test robilam 8 dni wczesniej i byla delikatna kreska a w dniu spodziewanej @ mocna...myslalam ze wszystko bedzie dobrze a tu takie cos

4 dni po spodziewanej @ wtedy tez zaczelam plamic i pojechalam do szpitala beta byla tylko 23 no i ten progesteron 0.4. Ogolnie test robilam 8 dni wczesniej i byla delikatna kreska a w dniu spodziewanej @ mocna...myslalam ze wszystko bedzie dobrze a tu takie cos
Musisz sprawdzić progesteron po owulacji, w drugiej fazie cyklu.

Mi wyszedł dzisiaj pozytyw ale blada ta kreseczka póki co no i jestem po dwóch biochemicznych pod rząd więc nie nastawiam się na razie na nic. Pozostaje czekać jak się sytuacja rozwinie.
A masz gdzieś w pobliżu Diagnostykę? Oni pobierają krew normalnie, robiłam w środę. Bierzesz dupka?
Trzymam kciuki żeby było dobrze, Twoja sytuacja jest analogiczna do mojej, trzecia ciąża obstawiona lekami praktycznie od pozytywnego testu.

reklama
Do góry