reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

I u mnie.. Najtrudniejszy moment w cyklu 🙄
Ooohhh tak mi przykro 😭 ale też chyba dostanę za chwilę. Ciągle czuję "już prawie" i pobolewa zaś podbrzusze... Trudno no, uda się następnym razem na pewno. Zaraz idę na jakieś zakupy, żeby się oderwać od myślenia o tym czy dostałam okres czy nie. Może sobie kupię coś ładnego to jakoś polepszy się nastrój bo i tak cały dzień przelezalam w łóżku

reklama
Hej odebdaliśmy wyniki meza. Na normę 15 milionów ma grubo poniżej pół miliona. Za półtora miesiecy powtórka badań jak nic się nie zmieni urolog. Patrzę na te wyniki i nic nie rozumie ile jest w ruchu ile bez ruchu... nie znam się może ktoras mi powie gdzie tu pisze dokładna ilość tych plemnikow. I czy któraś miała podobny problem :-( :-(
Hej, trudne do zrozumienia sa te wyniki. Jak dla mnie to wyglada na to, ze jest ich bardzo mało. Czy mąż miał dodatkowo zrobiony posiew? Ja powtorzylabym badania za 2 tygodnie, ale w innym laboratorium.

Ja tak miałam i te kłucia były okropne, u mnie to były infekcje zazwyczaj które miałam bardzo często w ciąży. Nyststyna była grana 🙄 czasami też lekarz mówil, że tam się wszystko rozciąga i stąd mogą być takie odczucia. Ale jeśli bardzo Cię to niepokoi to może idź lepiej do ginekologa
Może jutro uda mi się skoczyć na badanie progesteronu. Jak będzie bardzo wysoki to będzie wiadomo czyja to wina. Jak nie będzie za tydzień ciąży z bety to przynajmniej będę wiedziała, żeby isc do gine odstawić duphaston, bo może on takie spustoszenie robi.

Kłuje mnie cały czas i promieniuje do tyłu i na pośladki czasami :( Trochę jak przy owu. Mega nieprzyjemne... tak jak piszesz...

Byłam w łazience i wydaje mi się, że mocno zsiniała mi pochwa, ale to muszę na spokojnie zobaczyć w domu. Zresztą w białym świetle nie powinno się sprawdzać takich rzeczy podobno :(

reklama
Mnie właśnie naszły myśli, ze co ja sobie wyobrażam, ze ledwo odstawiłam antykoncepcję i myśle sobie, ze zajdę w pierwszym cyklu? Ze pewnie kilka miesięcy starań przede mna a ja już fantazjuje 🤪 odwaliło moc totalnie! 🙈🙈🙈 jak żyć? 🤪

Do góry