reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Może jutro uda mi się skoczyć na badanie progesteronu. Jak będzie bardzo wysoki to będzie wiadomo czyja to wina. Jak nie będzie za tydzień ciąży z bety to przynajmniej będę wiedziała, żeby isc do gine odstawić duphaston, bo może on takie spustoszenie robi.

Kłuje mnie cały czas i promieniuje do tyłu i na pośladki czasami :( Trochę jak przy owu. Mega nieprzyjemne... tak jak piszesz...

Byłam w łazience i wydaje mi się, że mocno zsiniała mi pochwa, ale to muszę na spokojnie zobaczyć w domu. Zresztą w białym świetle nie powinno się sprawdzać takich rzeczy podobno :(
Zasinienie jest zupełnie normalne na początku ciąży 😃 trzymam za Ciebie kciuki bardzo!

reklama
Może jutro uda mi się skoczyć na badanie progesteronu. Jak będzie bardzo wysoki to będzie wiadomo czyja to wina. Jak nie będzie za tydzień ciąży z bety to przynajmniej będę wiedziała, żeby isc do gine odstawić duphaston, bo może on takie spustoszenie robi.

Kłuje mnie cały czas i promieniuje do tyłu i na pośladki czasami :( Trochę jak przy owu. Mega nieprzyjemne... tak jak piszesz...

Byłam w łazience i wydaje mi się, że mocno zsiniała mi pochwa, ale to muszę na spokojnie zobaczyć w domu. Zresztą w białym świetle nie powinno się sprawdzać takich rzeczy podobno :(
Sinoczerwona, sina, ciemniejsza może być objawem ciąży 😉

Dziewczynki moje kochane oczyscilam emocje wczoraj ,dziś się nawet lepiej po tym czuje 😂 jestem nienormalna 😂 🙉 @ jak nie było tak nie ma zastanawiam się poważnie nad zrobieniem drugiej bety ale to pewnie w poniedziałek chyba że nie wytrzymam i walne test w między czasie na weekend albo przyjdzie ten diabeł czerwony 😡 bo ze śluzem jakieś drobne plamienie i jem wszystko ciągle głodna jestem po kawie na wymioty bierze ale znając życie to sobie znowu wmawiam 😂 widzę że tu podobnie mogłybyśmy dostać medal za objawy ciąży 😊 jedyna słuszna decyzja jaką podjęłam w tym roku to dołączenie do was ♥️ serdeczne pozdrowienia i uścisk 😘😘

Bleu gdzie masz te klucie?
W pochwie?
Kochana wydaje mi się, że bardziej w macicy niż w pochwie, bo one są w środku. Czasami promieniują do tyłu i pośladków. Od wczorajszego wieczora chociaż dziś znośniej :( Czuję się jak jakaś posiniaczona. To kłucie takie tępe bardzo, trochę jak przy owu, ale nie przeszywające tylko takie pulsujące.

Kochana wydaje mi się, że bardziej w macicy niż w pochwie, bo one są w środku. Czasami promieniują do tyłu i pośladków. Od wczorajszego wieczora chociaż dziś znośniej :( Czuję się jak jakaś posiniaczona. To kłucie takie tępe bardzo, trochę jak przy owu, ale nie przeszywające tylko takie pulsujące.
To ja tez mam klucia ale nie w macicy....

reklama
Do góry