reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja zaczynam 9 cykl staran,nie wiem jaki i obiore plan,ale najważniejsze to to że domniemany ojciec ma we środę operacje na bark,a potem zostaje długo długo w domu więc nie będzie miał żadnych wymówek i będzie cały czas pod reka:-) hihi:-)

Proszę powiedzcie mi jak wygląda badanie nasienia i badanie drożności? Jaki to są ceny mnie więcej i czy macie jakieś kliniki sprawdzone okolice Krakowa, Bielska-Bialej?

Mąż robił w artvimed czy coś takiego (Kraków) 🤔 badanie rozszerzone, komputerowe 150zl, wynik następnego dnia 😉

reklama
Hej odebdaliśmy wyniki meza. Na normę 15 milionów ma grubo poniżej pół miliona. Za półtora miesiecy powtórka badań jak nic się nie zmieni urolog. Patrzę na te wyniki i nic nie rozumie ile jest w ruchu ile bez ruchu... nie znam się może ktoras mi powie gdzie tu pisze dokładna ilość tych plemnikow. I czy któraś miała podobny problem :-( :-(

Pytanie głównie do dziewczyn, które już były w ciąży: zakładając, że za tydzień nie przyjdzie @ i test będzie pozytywny, czy to normalne przed terminem @, że czuje się kłucia/pieczenie tak jakby w pochwie i macicy? Zaczynam siè martwić, bo wczoraj męczyło mnie to od wieczora i w nocy (jednoczesnie ze skurczami podobnymi jak na @), a dziś znowu się zaczęło po poludniu :( Boję się żeby jakaś torbiel mi się nie robiła, że to nie jest normalne :( Dziwne, nieprzyjemne uczucie. Jakby ktoś mi igłę tam wkładał... promieniuje do tyłu :(
Ja tak miałam i te kłucia były okropne, u mnie to były infekcje zazwyczaj które miałam bardzo często w ciąży. Nyststyna była grana 🙄 czasami też lekarz mówil, że tam się wszystko rozciąga i stąd mogą być takie odczucia. Ale jeśli bardzo Cię to niepokoi to może idź lepiej do ginekologa

reklama
Do góry