reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Na pcos dobra jest dieta tez podobno polecam te dziewczyny z leczenia niepłodności na fb lub insta są i maja wnostwo przypadków ze po ich diecie kobiety z pcos zachodziły. Można poczytac z ciekawości.
Czy ktiras dzieczyna jest w okolicach owu? Bo ja tak [emoji4] zaczęliśmy działać. Jakoś fajniej w tym mcu to Wszytsko działa może przez to ze jest inny temat o którym dużo myśle a ciąża zeszła na drugi plan. Z drigiej strony nie ukrywam ze boje się trochę teraz starac ale co ma być to będzie. Pewnie w tym mcu i tak owu ze złej strony ale działania nie zaszkodzą [emoji6]
Ja niby jestem w okolicach owolacji, bynajmniej tak pokazuje kalendarzyk. Ale śluz gesty więc owu już była lub wogole jej nie będzie [emoji848]

Witam sie i ja w 1 dc....[emoji26]
1 kwietnia mam wizytę, chyba będę już chciała jakieś leki, mąż jak będzie miał teraz możliwość to też pewnie zrobi badania ....
Za długo już to trwa...
Jak sobie radzicie w dniu @ ?
Masz wizytę prywatnie czy na nfz? No u mnie w mieście obecnie tylko ciężarne mogą się dostać do gina, innych przypadków nie zapisują [emoji3525]

Hey dziewczyny chciałam się przywitać 😊
Ja z mężem staram się o dzidzię od 1,5 roku ale niestety nic z tego... byłam u ginekologa okazało się mam zespół policystycznych jajników🙄 lekarka kazała mi brać inofolic, zrobiłam badania mam zbyt wysoki poziom testosteronu,prolaktyna w normie i z cukrem też coś jest nie tak... czy któraś z was brała ten specyfik?
pozdrawiam
Witamy. Niestety specyfiku nie brałam, więc nie pomogę w tym przypadku.

Taka sytuacja.
IMG_20200320_062445.jpeg

reklama
Do góry