reklama
zgredzus
Fanka BB :)
Do niedzieli jeszcze sporo czasu, dodatkowo jak nie pierwszy mocz to nic dziwnego że nie wyszedł [emoji3]
Ehhh, okres ma być w niedzielę, zrobiłam właśnie test i dupa.... Nic tylko wyć [emoji29]
Moniuszka1
Mam nadzieję,że sie uda...wczesniej byłam u innego lekarza ktory stwierdzil u mnie jajeczkowanie ale moja teraz nic nie mowila na ten temat jutro mam wizyte i wszystko się wyjaśniNie martw się, jeśli nie masz owulacji to dostaniesz leki i wszystko się uda
Kobieto, głowa do góry! Test kilka dni przed terminem miesiączki i to jeszcze nie z pierwszego moczu ma prawo nie wyjść, jeszcze jest szansaEhhh, okres ma być w niedzielę, zrobiłam właśnie test i dupa.... Nic tylko wyć
Jak wytrzymasz do soboty to zrób w sobotę, mi było trudno, ale to zawsze większa szansa, że będą jakieś konkrety, a nie cienie cieni Czekam na dobre wieści i trzymam kciukiHej dziewczyny, dawno mnie tu nie było. Dziś 10 dpo i korci mnie, żeby jutro zatestowac ale sama nie wiem czy jest sens tak wcześnie. Jak nie jutro to w sobotę na pewno będę robić test. No chyba, że @ mnie uprzedzi. Któraś jeszcze testuje jutro albo w weekend?
Podziwiam za te maratonyWiem, jednak wypróbowaliśmy już wszystkie scenariusze. Codziennie, raz na dwa dni, dwa razy dziennie, co dwa dni cały cykl, itd. Staramy się długo, więc testowaliśmy [emoji3590] zadziałało gdy kochaliśmy się tak często jak to możliwe w dni płodne. W poprzednim cyklu seksy były codziennie i co dwa dni i się nie udało... Teraz lecimy tak i zobaczymy co z tego wyjdzie [emoji3526]
Blaankaa
Ogólnie to można powiedzieć że już rok, z przerwą na leczenie tabletkami anty...
Ale ja właśnie w tym cyklu byłam już tak najarana że się udało i jakoś jak zaczęła mi spadać temperatura to już w straszna spazmę wpadłam. Nawet od wtorku nie rozmawiam prawie z mężem- nie mam ochoty z nikim gadać. Dziś trochę po południe miałam zalatane bo z psami przeboje u weterynarza,
Ale aż się boję próbować...
Ale ja właśnie w tym cyklu byłam już tak najarana że się udało i jakoś jak zaczęła mi spadać temperatura to już w straszna spazmę wpadłam. Nawet od wtorku nie rozmawiam prawie z mężem- nie mam ochoty z nikim gadać. Dziś trochę po południe miałam zalatane bo z psami przeboje u weterynarza,
Ale aż się boję próbować...
Współczuję, a ile się staracie?
Ja w zeszłym cyklu byłam pewna że sie udało i przyszedł okres... Tydzień sie zbierałam, ogromne rozczarowanie[emoji3525] ale teraz głowa zajęta coronavirusem, więc naprawdę jakoś nie mam czasu sie żalić i idzie... Za tydzień bedziesz w tym punkcie co ja[emoji9]
margaretka89
Ja nie testuje wcale o ile @ się porządnie nie spóźni.Hej dziewczyny, dawno mnie tu nie było. Dziś 10 dpo i korci mnie, żeby jutro zatestowac ale sama nie wiem czy jest sens tak wcześnie. Jak nie jutro to w sobotę na pewno będę robić test. No chyba, że @ mnie uprzedzi. Któraś jeszcze testuje jutro albo w weekend?
Paulinad
A co na to Twój lekarz na temat starań ja się waham a owulka za 5-6dniCześć dziewczyny. Chciałabym do Was dołączyć. Mam już 2,5 letnia córeczkę i staramy się o drugie.
Ostatnio się udało, ale niestety ciąża się zakończyła w 7 tc. Czekam teraz na pierwszą @ i zaczynamy znowu działać.
martini87
A czemu nie zaczekalaś do rana, żeby zrobić z pierwszego moczu?Ehhh, okres ma być w niedzielę, zrobiłam właśnie test i dupa.... Nic tylko wyć
martini87
Ostatnio przy biochemicznej wyszło mi dopiero w 14dpo więc niby wiem, że nie ma się co spieszyć ale ciężko wytrzymac.. 12 dpo była wtedy najczystsza biel a to chyba był wtedy test o czułości 10.. a teraz mam chyba tylko o czułości 25 jak dobrze pamiętam..Kobieto, głowa do góry! Test kilka dni przed terminem miesiączki i to jeszcze nie z pierwszego moczu ma prawo nie wyjść, jeszcze jest szansa
Jak wytrzymasz do soboty to zrób w sobotę, mi było trudno, ale to zawsze większa szansa, że będą jakieś konkrety, a nie cienie cieni Czekam na dobre wieści i trzymam kciuki
Podziwiam za te maratony
reklama
Hej Dziewczyny!
Ja niby wczoraj dostałam okres ale jest tak skąpy że nawet tampona nie potrzebuje i nic nie mam praktycznie przy podcieraniu się i teraz nie wiem czy liczyć wczoraj jako 1 dc i od jutra brać tabletki na stymulacje czy czekać aż się rozkręci. Zawsze robiłam tak że pierwsze plamy krwi to pierwszy dzień cyklu ale przez forum zwątpiłam w to i mam zagwozdkę [emoji848]
Ja niby wczoraj dostałam okres ale jest tak skąpy że nawet tampona nie potrzebuje i nic nie mam praktycznie przy podcieraniu się i teraz nie wiem czy liczyć wczoraj jako 1 dc i od jutra brać tabletki na stymulacje czy czekać aż się rozkręci. Zawsze robiłam tak że pierwsze plamy krwi to pierwszy dzień cyklu ale przez forum zwątpiłam w to i mam zagwozdkę [emoji848]