reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja właśnie też jestem na tym samym etapie, wczoraj test owu wyszedł.
Na pcos dobra jest dieta tez podobno polecam te dziewczyny z leczenia niepłodności na fb lub insta są i maja wnostwo przypadków ze po ich diecie kobiety z pcos zachodziły. Można poczytac z ciekawości.
Czy ktiras dzieczyna jest w okolicach owu? Bo ja tak [emoji4] zaczęliśmy działać. Jakoś fajniej w tym mcu to Wszytsko działa może przez to ze jest inny temat o którym dużo myśle a ciąża zeszła na drugi plan. Z drigiej strony nie ukrywam ze boje się trochę teraz starac ale co ma być to będzie. Pewnie w tym mcu i tak owu ze złej strony ale działania nie zaszkodzą [emoji6]

reklama
Cześć dziewczyny. Chciałabym do Was dołączyć. Mam już 2,5 letnia córeczkę i staramy się o drugie.
Ostatnio się udało, ale niestety ciąża się zakończyła w 7 tc. Czekam teraz na pierwszą @ i zaczynamy znowu działać.

Hej dziewczyny, dawno mnie tu nie było. Dziś 10 dpo i korci mnie, żeby jutro zatestowac ale sama nie wiem czy jest sens tak wcześnie. Jak nie jutro to w sobotę na pewno będę robić test. No chyba, że @ mnie uprzedzi. Któraś jeszcze testuje jutro albo w weekend?

Na pcos dobra jest dieta tez podobno polecam te dziewczyny z leczenia niepłodności na fb lub insta są i maja wnostwo przypadków ze po ich diecie kobiety z pcos zachodziły. Można poczytac z ciekawości.
Czy ktiras dzieczyna jest w okolicach owu? Bo ja tak [emoji4] zaczęliśmy działać. Jakoś fajniej w tym mcu to Wszytsko działa może przez to ze jest inny temat o którym dużo myśle a ciąża zeszła na drugi plan. Z drigiej strony nie ukrywam ze boje się trochę teraz starac ale co ma być to będzie. Pewnie w tym mcu i tak owu ze złej strony ale działania nie zaszkodzą [emoji6]
Ja też i działamy [emoji3590]

Nie trzeba tyle razy dziennie działać, a wręcz to jest źle dla plemników.
Wiem, jednak wypróbowaliśmy już wszystkie scenariusze. Codziennie, raz na dwa dni, dwa razy dziennie, co dwa dni cały cykl, itd. Staramy się długo, więc testowaliśmy [emoji3590] zadziałało gdy kochaliśmy się tak często jak to możliwe w dni płodne. W poprzednim cyklu seksy były codziennie i co dwa dni i się nie udało... Teraz lecimy tak i zobaczymy co z tego wyjdzie [emoji3526]

Witam sie i ja w 1 dc....[emoji26]
1 kwietnia mam wizytę, chyba będę już chciała jakieś leki, mąż jak będzie miał teraz możliwość to też pewnie zrobi badania ....
Za długo już to trwa...
Jak sobie radzicie w dniu @ ?
Współczuję, a ile się staracie?
Ja w zeszłym cyklu byłam pewna że sie udało i przyszedł okres... Tydzień sie zbierałam, ogromne rozczarowanie[emoji3525] ale teraz głowa zajęta coronavirusem, więc naprawdę jakoś nie mam czasu sie żalić i idzie... Za tydzień bedziesz w tym punkcie co ja[emoji9]

reklama
Do góry