rossig
Fanka BB :)
Bardzo się cieszy z tych ataków mówi, że 29 lat trenował swoich chłopaków więc muszą się wykazać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo się cieszy z tych ataków mówi, że 29 lat trenował swoich chłopaków więc muszą się wykazać
Jeden robiłam po 3 dniach spóźnienia sie okresu i wyszła blada kreseczka, powtórzyłam we wtorek od dwóch różnych firm i sie potwierdziło, kreseczki były ciemniejsze.a jak testy ?
oby nie przyszedł ! gratulacje!
U mnie w przychodni i aptece to samo, nawet ludzie w kolejce ustawiali się w pewnej odległości od siebie, akurat dla mnie to dobrze bo jednak czułam się bezpieczniejA propos pobierania krwi i pan pobierających, ostatnio musiałam zrobić kilka badań z krwi, i panie w pokoju pobrań miały takie hełmy ochronne, prawie jak spawacze
Udało Ci się przełożyć wizytę u gina?Jeden robiłam po 3 dniach spóźnienia sie okresu i wyszła blada kreseczka, powtórzyłam we wtorek od dwóch różnych firm i sie potwierdziło, kreseczki były ciemniejsze.
Jeden robiłam po 3 dniach spóźnienia sie okresu i wyszła blada kreseczka, powtórzyłam we wtorek od dwóch różnych firm i sie potwierdziło, kreseczki były ciemniejsze.
Dziękuje, ale ani bety nie robiłam ani u lekarza jeszcze nie byłam, w środe do położnej mam dzwonić i ona ma zdecydować czy wizyta teraz w środe czy dopiero za tydzieńjeeej! gratulację! dużo zdrowia <3
U mnie w przychodni i aptece to samo, nawet ludzie w kolejce ustawiali się w pewnej odległości od siebie, akurat dla mnie to dobrze bo jednak czułam się bezpieczniej
Niestety nie, ale mam dzwonić w środe do położnej i ona ma zdecydować czy wizyta teraz czy za tydzień. Na szczęście od rodzinnego mam zwolnienie do końca miesiacaUdało Ci się przełożyć wizytę u gina?