reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
A propos pobierania krwi i pan pobierających, ostatnio musiałam zrobić kilka badań z krwi, i panie w pokoju pobrań miały takie hełmy ochronne, prawie jak spawacze😁
U mnie w przychodni i aptece to samo, nawet ludzie w kolejce ustawiali się w pewnej odległości od siebie, akurat dla mnie to dobrze bo jednak czułam się bezpieczniej 😊

Hej dziewczyny 😜🖐
W zeszłym tygodniu byłam na monitoringu cyklu w środę...😉 Pęcherzyk ok. 20 mm. Pani ginekolog dała mi skierowanie na estradiol. Wcześniej robiłam już ale w 2 dc. Teraz zrobiłam właśnie ledwo przed owulacja w 13 dc i wyszedł mi 655 pg/ml...🤔 co to oznacza czy to nie przesada ? Widze ze to wartość przekraczająca normę. Ciężko teraz żeby iść gdziekolwiek się skonsultować.
Przy okazji zrobiłam jeszcze TSH i wyszło 2,28. Czy taka wartość również nie jest zbyt wysoka na ciaze i przy staraniach ? 🤔😔
Lekko się zdziwiłam bo wcześniej nie miałam żadnych zastrzeżeń co do hormonów...🤦‍♀️

reklama
Hej, proszę o interpretacje, jesteście stare wyjadaczki i się znacie na rzeczy, wiec chciałabym poczytać Wasza opinie:)
Jak sądzicie kiedy miała miejsce owulacja?

Test owulacyjny 11 dnia negatywny, 12 mocno pozytywny, 13 już negatywny

Załączniki

• 48D8FF19-623A-4081-9E1F-7E46FF9C46D9.png
    48D8FF19-623A-4081-9E1F-7E46FF9C46D9.png
    12,1 KB · Wyświetleń: 79
Do góry