Dostałam plamienia po teście więc pewnie @ przyjdzie za chwilęJa miałam podobnie z tabletkami na ból pleców od rodzinnego, zrobiłam test i nic a po tygodniu okres sie spóźniał, ponownie zrobiłam test i okazało sie że blada kreseczka sie pojawiła. Więc mam nadzieje że u mnie z maleństwem wszystko w porządku będzie.
reklama
A to masz na NFZ? Jeśli tak to bym poszła do szpitala jeśli nie to o do labo.Skierowanie mam z szpitala, czyli z kliniki na tą krew. To nie są badania, które się zrobi w każdym labo (chyba) bo tu jest mnóstwo jakiś przeciwciał przeciw różyczce, toxo, chlamydi i innych takich...
Nie wydaje mi się, że w laboratorium będą jakieś mega tłumy, ludzi raczej wyludniło...
A maseczka nie chroni... przynajmniej według mnie. Po za tym mało kto uzywa tego jednorazowo
Też przytyłam ale w ciąży od razu + 5kg. Poroniłam 6/7 tc.A w którym tygodniu poronilas? Przez hormony przytylas? Bo ja też po straconej ciąży przytylam..I nie wiem dlaczego bo jem jak zawsze
Blaankaa
Fanka BB :)
Witamy:-)
Działaj!
Aplikacja wylicza Ci z tego co wpisałas A test Ci raczej pokazuje że ten cykl będziesz miała 30-31 dni;-)
Miejmy oczywiście nadzieję że @ nie przyjdzie [emoji16]
Działaj!
Aplikacja wylicza Ci z tego co wpisałas A test Ci raczej pokazuje że ten cykl będziesz miała 30-31 dni;-)
Cześć dziewczyny.
To mój pierwszy post, przepraszam że się tak wcinam w rozmowę. Postaram się prześledzić do tyłu, jak tam każda z Was sobie radzi.
Jako, że pewnie wiecie ode mnie o wiele więcej na temat starania, chciałabym się Was poradzić. Postanowiliśmy z mężem starać się o pierwsze dziecko. Zaczęłam od wizyty u lekarza rodzinnego, który okazał się również endokrynologiem (więc na plus ) . Zrobiłam wszystkie badania podstawowe, które mi zleciła gdy powiedziałam że chce się starać. Później poszłam do gina. W badaniach wyszło wszystko w porządku. Ginekolog również nie widzi żadnych przeciwwskazań... więc zaczęliśmy nasz 1 cykl starań. W poprzednim roku skończyłam brać tabletki antykoncepcyjne i od maja mam "normalne" okresy. Cykl waha mi się od 31 - 36 dni. Więc ciężko mi ustalić zawsze dni płodne. Zakupiłam więc testy owu na allegro. Według aplikacji na telefonie na której okres ustawiłam na 36 dni, owulacja wypada mi w przyszłym tygodniu. Natomiast dzisiaj mega pobolewa mnie jajnik.. i na teście owulacyjnym mam dwie kreski .. jak myślicie.. możliwa jest już teraz owulacja? Miałyście styczność z tymi testami? Macie jakieś rady? )
1 dzień cyklu - 27.02.2020
dzisiaj - 18 dzień cyklu
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie tutaj
Zobacz załącznik 1092168
Zobacz załącznik 1092170
Ragda
Witamy:-)
Działaj!
Mam nadzieję, że nie przyjdzie
zawsze czekałam, żeby w końcu przyszła.. teraz lepiej niech sobie daruje )
rossig
Aga raczej tak. Powinno być mało ludzi.Nie wydaje mi się, że w laboratorium będą jakieś mega tłumy, ludzi raczej wyludniło...
A maseczka nie chroni... przynajmniej według mnie. Po za tym mało kto uzywa tego jednorazowo
Moim zdaniem z tą maseczką to masz rację. No, ale do pobrania krwi to bym jednak założyła. Jednak z Panią, która pobiera krew będziecie mieć naprawdę bliski kontakt te parę minut będzie Ci lepiej psychicznie jeśli Pani sobie z raz kaszlnie
Witamy, witamy. Rozgość się tutajWedług aplikacji na telefonie na której okres ustawiłam na 36 dni, owulacja wypada mi w przyszłym tygodniu. Natomiast dzisiaj mega pobolewa mnie jajnik.. i na teście owulacyjnym mam dwie kreski .. jak myślicie.. możliwa jest już teraz owulacja? Miałyście styczność z tymi testami? Macie jakieś rady? )
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie tutaj <3
Jak najbardziej jest już możliwa owulacja. Aplikacjami się, aż tak nie przejmuj. One tylko prognozują. Według testów owu moim zdaniem brakuje jednego dnia do pozytywu. Atakuj męża dziś i w środę
eMeczk@
Aga raczej tak. Powinno być mało ludzi.
Moim zdaniem z tą maseczką to masz rację. No, ale do pobrania krwi to bym jednak założyła. Jednak z Panią, która pobiera krew będziecie mieć naprawdę bliski kontakt te parę minut będzie Ci lepiej psychicznie jeśli Pani sobie z raz kaszlnie
Witamy, witamy. Rozgość się tutaj
Jak najbardziej jest już możliwa owulacja. Aplikacjami się, aż tak nie przejmuj. One tylko prognozują. Według testów owu moim zdaniem brakuje jednego dnia do pozytywu. Atakuj męża dziś i w środę
A propos pobierania krwi i pan pobierających, ostatnio musiałam zrobić kilka badań z krwi, i panie w pokoju pobrań miały takie hełmy ochronne, prawie jak spawacze
agabaj92
Ja ostatnią antykoncepcje miałam w maju zeszłego roku, a brałam krążki dopochwowe NuvaRing i najprawdopodobniej w lutym udało sie zajść w ciąże. Okresu już nie mam od 2 tygodni i nic sie nie zapowiada że będzie. Ja mam aplikacje mój kalendarzyk i najwidoczniej skoro udało sie zajść to działa.Cześć dziewczyny.
To mój pierwszy post, przepraszam że się tak wcinam w rozmowę. Postaram się prześledzić do tyłu, jak tam każda z Was sobie radzi.
Jako, że pewnie wiecie ode mnie o wiele więcej na temat starania, chciałabym się Was poradzić. Postanowiliśmy z mężem starać się o pierwsze dziecko. Zaczęłam od wizyty u lekarza rodzinnego, który okazał się również endokrynologiem (więc na plus ) . Zrobiłam wszystkie badania podstawowe, które mi zleciła gdy powiedziałam że chce się starać. Później poszłam do gina. W badaniach wyszło wszystko w porządku. Ginekolog również nie widzi żadnych przeciwwskazań... więc zaczęliśmy nasz 1 cykl starań. W poprzednim roku skończyłam brać tabletki antykoncepcyjne i od maja mam "normalne" okresy. Cykl waha mi się od 31 - 36 dni. Więc ciężko mi ustalić zawsze dni płodne. Zakupiłam więc testy owu na allegro. Według aplikacji na telefonie na której okres ustawiłam na 36 dni, owulacja wypada mi w przyszłym tygodniu. Natomiast dzisiaj mega pobolewa mnie jajnik.. i na teście owulacyjnym mam dwie kreski .. jak myślicie.. możliwa jest już teraz owulacja? Miałyście styczność z tymi testami? Macie jakieś rady? )
1 dzień cyklu - 27.02.2020
dzisiaj - 18 dzień cyklu
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie tutaj <3
Zobacz załącznik 1092168
Zobacz załącznik 1092170
Plamienia słyszałam że mogą być na początku ciąży więc trzymam kciuki za ciebie.Dostałam plamienia po teście więc pewnie @ przyjdzie za chwilę
Ragda
[QUOTE="rossig, post: 19268443, member: 190303"
[/QUOTE]
Bardzo się cieszy z tych ataków mówi, że 29 lat trenował swoich chłopaków więc muszą się wykazać
już się rozgaszczam i śledzę wszystko w tył
[/QUOTE]
Bardzo się cieszy z tych ataków mówi, że 29 lat trenował swoich chłopaków więc muszą się wykazać
już się rozgaszczam i śledzę wszystko w tył
reklama
Ragda
Ja ostatnią antykoncepcje miałam w maju zeszłego roku, a brałam krążki dopochwowe NuvaRing i najprawdopodobniej w lutym udało sie zajść w ciąże. Okresu już nie mam od 2 tygodni i nic sie nie zapowiada że będzie. Ja mam aplikacje mój kalendarzyk i najwidoczniej skoro udało sie zajść to działa.
Plamienia słyszałam że mogą być na początku ciąży więc trzymam kciuki za ciebie.
a jak testy ?
oby nie przyszedł ! gratulacje!