Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak z ciekawości w jakiej porcji? 2x1?Mój gin też każe brać dupka jak wyjdzie pozytywny test mimo że po owulacji mam progesteron 17.
Ja też brałam zawsze po owulacji 1x1 i teraz jak jestem w ciąży lekarz kazał brać 2x1Tak z ciekawości w jakiej porcji? 2x1?
Tak z ciekawości w jakiej porcji? 2x1?
Dziewczyny powtórzyłam dzisiaj wyniki bety pierwsza dwa dni temu była 82 a dzisiejsza 167
Cudownie! GratulujęDziewczyny powtórzyłam dzisiaj wyniki bety pierwsza dwa dni temu była 82 a dzisiejsza 167
Super wynik! GratulacjeDziewczyny powtórzyłam dzisiaj wyniki bety pierwsza dwa dni temu była 82 a dzisiejsza 167
Super. GratulujęSuper wynik! Gratulacje
Ja właśnie też dostałam trzeci wynik: 115 mlu - 377 mlu - 1185 mlu ❤ Zaczynam się cieszyć i czekam cierpliwie na usg za dwa tygodnie
Ja nie pracuję, jestem w domu z 1,5 roczną córką.Super. Gratuluję
Dziewczyny z dwoma kreskami : macie opiekę na dziecko, L4 czy normalnie będziecie pracować?