reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Jak pamiętam to jak możesz to i tak spałaś [emoji12][emoji16]
Ja mam tydzień też do @ i też właśnie jakoś mam sporo sluzu, cały czas w sumie od końca okresu muszę mieć wkładkę [emoji58]
Dobrze. Czasami czuje jajnik jak zakluje.
Mam duzo sluzu i obolale sutki.
Dlugo spie. Potrafię polozyc sie o 24 i wstac o 10,11.
Nie nakrecam sie juz tym razem. Wogole nie czuje sie ze to ciaza :)

reklama
Jak pamiętam to jak możesz to i tak spałaś [emoji12][emoji16]
Ja mam tydzień też do @ i też właśnie jakoś mam sporo sluzu, cały czas w sumie od końca okresu muszę mieć wkładkę [emoji58]
Tak tylko ze wtedy chodzilam pozno spac i spalam do południa. I wtedy tez bylam w ciazy :D
Skoro od konca okresu to chyba zaden objaw :)

@Smerfetka94

To moze jednak u Ciebie jest cośna rzeczy :-) oby tym razem szczesliwie:-)

Nie wiem, może tak bardzo bym chciała że jak zwykle sobie wkręcam ... może jutro zrobię test

@Smerfetka94

Nie mam jak zbytnio, będę w domu dopiero koło 22 więc chyba już nie warto [emoji14]
Lepiej jutro rano [emoji16]
Chyba że moja ciekawość mnie zezre [emoji85]
Najpierw mi przeslij dobre fluidy [emoji12]

Te testy z Rossmana są serio bardzo czułe, Pinki i Bobotesty lubią oszukiwać i pokazywać kreski gdy ciąży nie ma.

Trzymam kciuki za testujące 😊

reklama
Do góry