bleucoco
Fanka BB :)
No muszę jeszcze raz spróbować tak jak piszesz, ale na razie mi się nie chce wtedy próbowałam założyć przez ePuap i jakieś błędy wyskakiwały Już to zwolnienie, które teraz mam na tydzień, to mnie jakoś nie interesuje, bo z uwagi na sytuację i tak nigdzie nie wychodzę, ale już na niedzielnej wizycie za tydzień ustalę z lekarzem jakie to zwolnienie wystawia, bo chcę normalnie funkcjonować w miarę możliwości jak sytuacja w kraju się unormuje. Dodatkowo mam zajęcia na aplikacji, na które chcę chodzić (jak już wszystko wróci do normy w związku z wirusem).Spróbuj może jeszcze raz założyć konto na zusie ale przez profil zaufany będzie szybciej, tam kasz kod idc podany pod jakim względem wypisał zwolnienie i tam też jest napisane czy możesz chodzić> Ja wczoraj byłam u rodzinnego, bo mam ból pleców od 3 tyg i 2 tyg siedziałam w domu, teraz jeszcze jak mu o ciąży powiedziałam to dał do końca miesiąca zwolnienie i zakaz wychodzenia z domu, no ale jeżeli będe miała wizyte u ginekologa jak nie teraz w środe bo w recepcji powiedziała że mam dzwonić do położnej i ona mnie przełączy i z nią porozmawiać co mi powie albo będe czekać do 26 na wizyte u ginekologa