Mokosza
Fanka BB :)
Ja też mam opiekę na dziecko .Super. Gratuluję [emoji6]
Dziewczyny z dwoma kreskami : macie opiekę na dziecko, L4 czy normalnie będziecie pracować?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też mam opiekę na dziecko .Super. Gratuluję [emoji6]
Dziewczyny z dwoma kreskami : macie opiekę na dziecko, L4 czy normalnie będziecie pracować?
Ja mam swoja drogerie i zamknęłam do odwołaniaSuper. Gratuluję
Ja zaczęłam dziś 10 tc, do tej pory męczyłam się w pracy, co prawda objawy typowo ciążowe mnie nie dotyczyły, ale byłam zmęczona i zdekoncentrowana. Natomiast teraz jak już jest sytuacja wirusowa jaka jest jestem na L4 od kilku dni i mam zamiar być co najmniej do końca kwietnia, bo nie sądzę żeby sytuacja oczyściła się w najbliższym czasieSuper. Gratuluję
Ja też brałam 2x1 od 18 do 27 dc (cykle 31 dniowe). W tym cyklu co się udało nie odstawiłam dupka i chciałam brać do @, ale @ nie było Dowiedziałam się 27 dc o ciąży, 28 dc beta prawie 400, a 30 dc prawie 900. Lekarz powiedział, żeby dupka dalej brać tak samo czyli 2x1Tak z ciekawości w jakiej porcji? 2x1?
Dziewczyny powtórzyłam dzisiaj wyniki bety pierwsza dwa dni temu była 82 a dzisiejsza 167
Super wynik! Gratulacje
Ja właśnie też dostałam trzeci wynik: 115 mlu - 377 mlu - 1185 mlu ❤ Zaczynam się cieszyć i czekam cierpliwie na usg za dwa tygodnie
Jak to szybo minęło, już 10! Dobrze, że poszłaś na to zwolnienie. A na co masz wypisane, na meczliwosc właśnie?Ja zaczęłam dziś 10 tc, do tej pory męczyłam się w pracy, co prawda objawy typowo ciążowe mnie nie dotyczyły, ale byłam zmęczona i zdekoncentrowana. Natomiast teraz jak już jest sytuacja wirusowa jaka jest jestem na L4 od kilku dni i mam zamiar być co najmniej do końca kwietnia, bo nie sądzę żeby sytuacja oczyściła się w najbliższym czasie
A tak wolno mi leciało Od II trymestru, to myślę, że już w ogóle czas będzie pędził! A nie wiem w sumie na co mi wypisał to zwolnienie, bo nie mówił a ja nie pytałam. Teraz jak są te elektroniczne, to mi się nie chce dzwonić do ZUS i pytać co i jak a jak chciałam założyć to konto jakiś czas temu to niestety nie działało Ale musiałam awaryjnie iść do innego lekarza, więc poprosiłam zwolnienie tylko na tydzień. U swojego prowadzącego mam wizytę 22.03 w niedzielę, więc poproszę o przedłużenie i wtedy się upewnię żeby przypadkiem mi tam nie wpisał obowiązku siedzenia w domu czy np. wymiotów, których nie mam. Pewnie może wpisać to moje zmęczenie (muszę teraz spać w ciągu dnia), bóle krzyża i teraz jeszcze migreny doszłyJak to szybo minęło, już 10! Dobrze, że poszłaś na to zwolnienie. A na co masz wypisane, na meczliwosc właśnie?
Teraz to i tak trzeba siedzieć w domu i oby Ci te migreny szybko odeszły, a i inne dolegliwości nie męczyłyA tak wolno mi leciało Od II trymestru, to myślę, że już w ogóle czas będzie pędził! A nie wiem w sumie na co mi wypisał to zwolnienie, bo nie mówił a ja nie pytałam. Teraz jak są te elektroniczne, to mi się nie chce dzwonić do ZUS i pytać co i jak a jak chciałam założyć to konto jakiś czas temu to niestety nie działało Ale musiałam awaryjnie iść do innego lekarza, więc poprosiłam zwolnienie tylko na tydzień. U swojego prowadzącego mam wizytę 22.03 w niedzielę, więc poproszę o przedłużenie i wtedy się upewnię żeby przypadkiem mi tam nie wpisał obowiązku siedzenia w domu czy np. wymiotów, których nie mam. Pewnie może wpisać to moje zmęczenie (muszę teraz spać w ciągu dnia), bóle krzyża i teraz jeszcze migreny doszły
Spróbuj może jeszcze raz założyć konto na zusie ale przez profil zaufany będzie szybciej, tam kasz kod idc podany pod jakim względem wypisał zwolnienie i tam też jest napisane czy możesz chodzić> Ja wczoraj byłam u rodzinnego, bo mam ból pleców od 3 tyg i 2 tyg siedziałam w domu, teraz jeszcze jak mu o ciąży powiedziałam to dał do końca miesiąca zwolnienie i zakaz wychodzenia z domu, no ale jeżeli będe miała wizyte u ginekologa jak nie teraz w środe bo w recepcji powiedziała że mam dzwonić do położnej i ona mnie przełączy i z nią porozmawiać co mi powie albo będe czekać do 26 na wizyte u ginekologaA tak wolno mi leciało Od II trymestru, to myślę, że już w ogóle czas będzie pędził! A nie wiem w sumie na co mi wypisał to zwolnienie, bo nie mówił a ja nie pytałam. Teraz jak są te elektroniczne, to mi się nie chce dzwonić do ZUS i pytać co i jak a jak chciałam założyć to konto jakiś czas temu to niestety nie działało Ale musiałam awaryjnie iść do innego lekarza, więc poprosiłam zwolnienie tylko na tydzień. U swojego prowadzącego mam wizytę 22.03 w niedzielę, więc poproszę o przedłużenie i wtedy się upewnię żeby przypadkiem mi tam nie wpisał obowiązku siedzenia w domu czy np. wymiotów, których nie mam. Pewnie może wpisać to moje zmęczenie (muszę teraz spać w ciągu dnia), bóle krzyża i teraz jeszcze migreny doszły
No dokładnie, mam książki, seriale, będę się regenerować Jednak praca przez ostatni miesiąc trochę mnie wykończyła. Dodatkowo 2 razy w tygodniu po pracy do 20 miałam zajęcia na aplikacji, które teraz oczywiście są odwołane. Więc w normalnym trybie to duży wysiłek dla kobiety tyle siedzieć w ciągu dnia, do tego jeżdżenie po całym mieście. No, ale najważniejsze, że już w pracy powiedziałam i mam święty spokój i mogę bezpiecznie spędzać czas w domu Mąż też został ze mna i pracuje zdalnie. Przetrwamy to wszyscy i będzie dobrze Dzięki kochanaTeraz to i tak trzeba siedzieć w domu i oby Ci te migreny szybko odeszły, a i inne dolegliwości nie męczyły