reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

A badania hormonalne robiłaś?
Zaniepokoilas mnie, ale mam śluz płodny (pierwszy raz w życiu widzę, że się rozciąga), więc liczę na to,że jest, choć jak na mnie to raczej dość późno. W sobotę gin, zobaczymy co powie. Koleżanki mnie straszą, żebym nie szła że względu na koronawirusa, ale na razie planuje iść.
Nie robiłam jeszcze badań i ja nie mam i nie miałam w tym cyklu śluzu płodnego i myślę że to testy źle pokazują 🤔

reklama
Gin ci nie kazał robić? Ja robiłam, byl pewny, że coś wyjdzie nie tak, a tymczasem wszystko wyszło ok. Ale u mnie testy były białe i ta potencjalna owu taka opóźniona.
Robiłam badania za
Gin ci nie kazał robić? Ja robiłam, byl pewny, że coś wyjdzie nie tak, a tymczasem wszystko wyszło ok. Ale u mnie testy były białe i ta potencjalna owu taka opóźniona.
Robiłam tylko TSH

Dziewczyny bo my mamy dylemat... Czy w związku z obecną sytuacją nie zaprzestać starań... Bo jak się uda to później te badania, przychodnie....

Dziewczyny bo my mamy dylemat... Czy w związku z obecną sytuacją nie zaprzestać starań... Bo jak się uda to później te badania, przychodnie....
Ja bym się nie wycofywała. Szkoda byłoby mi cyklu. W ciążę nie zachodzi się od tak (przynajmniej my tutaj zebrane staraczki tak mamy. Przynajmniej część). Poza tym nie wiadomo jak dalej będzie się sytuacja rozwijała, ile to całe zamieszanie potrwa...

Ja też bym nie rezygnowała, nie wiesz czy sie uda czy nie a starać sie trzeba jeżeli chcecie maleństwo. Mi wykryto w styczniu torbiel a jak sie okazuje najprawdopodobniej w ciąży jestem, testy wszystkie pozytywne, chociaż bety nie robiłam

reklama
My się tam staramy dalej. Zegar tyka. Nie wiadomo jak będzie. Jeśli się uda to L4 pewnie dają od pierwszych dni ciąży. Dziś koleżanka dzwoniła się zapisać do internisty. Miała "kwalifikację" czy ją dopuszczą do lekarza. Szczegółowy wywiad- z czym idzie, jakie objawy, czy ma gorączkę itp.

Do góry