Nie robiłam jeszcze badań i ja nie mam i nie miałam w tym cyklu śluzu płodnego i myślę że to testy źle pokazująA badania hormonalne robiłaś?
Zaniepokoilas mnie, ale mam śluz płodny (pierwszy raz w życiu widzę, że się rozciąga), więc liczę na to,że jest, choć jak na mnie to raczej dość późno. W sobotę gin, zobaczymy co powie. Koleżanki mnie straszą, żebym nie szła że względu na koronawirusa, ale na razie planuje iść.
reklama
margaretka89
Fanka BB :)
Gin ci nie kazał robić? Ja robiłam, byl pewny, że coś wyjdzie nie tak, a tymczasem wszystko wyszło ok. Ale u mnie testy były białe i ta potencjalna owu taka opóźniona.Nie robiłam jeszcze badań i ja nie mam i nie miałam w tym cyklu śluzu płodnego i myślę że to testy źle pokazują
Robiłam badania zaGin ci nie kazał robić? Ja robiłam, byl pewny, że coś wyjdzie nie tak, a tymczasem wszystko wyszło ok. Ale u mnie testy były białe i ta potencjalna owu taka opóźniona.
Robiłam tylko TSHGin ci nie kazał robić? Ja robiłam, byl pewny, że coś wyjdzie nie tak, a tymczasem wszystko wyszło ok. Ale u mnie testy były białe i ta potencjalna owu taka opóźniona.
Smerfetka94
Jestem po becie..pozytywna.
Zostaje czekac
Zostaje czekac
Patla9393
Jaki wynikJestem po becie..pozytywna.
Zostaje czekac
Verona26
A jednak! [emoji173] Jak wysoka?
Jestem po becie..pozytywna.
Zostaje czekac
Ja bym się nie wycofywała. Szkoda byłoby mi cyklu. W ciążę nie zachodzi się od tak (przynajmniej my tutaj zebrane staraczki tak mamy. Przynajmniej część). Poza tym nie wiadomo jak dalej będzie się sytuacja rozwijała, ile to całe zamieszanie potrwa...Dziewczyny bo my mamy dylemat... Czy w związku z obecną sytuacją nie zaprzestać starań... Bo jak się uda to później te badania, przychodnie....
agabaj92
Ja też bym nie rezygnowała, nie wiesz czy sie uda czy nie a starać sie trzeba jeżeli chcecie maleństwo. Mi wykryto w styczniu torbiel a jak sie okazuje najprawdopodobniej w ciąży jestem, testy wszystkie pozytywne, chociaż bety nie robiłamDziewczyny bo my mamy dylemat... Czy w związku z obecną sytuacją nie zaprzestać starań... Bo jak się uda to później te badania, przychodnie....
reklama
rossig
My się tam staramy dalej. Zegar tyka. Nie wiadomo jak będzie. Jeśli się uda to L4 pewnie dają od pierwszych dni ciąży. Dziś koleżanka dzwoniła się zapisać do internisty. Miała "kwalifikację" czy ją dopuszczą do lekarza. Szczegółowy wywiad- z czym idzie, jakie objawy, czy ma gorączkę itp.Dziewczyny bo my mamy dylemat... Czy w związku z obecną sytuacją nie zaprzestać starań... Bo jak się uda to później te badania, przychodnie....