reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hej Dziewczyny ja dzisiaj powtórzyłam test i zaraz idę na betę 3majcie kciuki 😘

Trzymamy, trzymamy :)

Teraz mam brać od 3 dc do 5 dc tylko i monitoring między 10-12 dc a wcześniej bo miałam 3 miesiące przerwy od CLO brałam od 5 dc do 9 dc

O ktoś ma takie same zalecenia ;)

Który masz dc?

@Kalina84
A czemu uważasz, że clo nie jest skuteczny? Nie wywołał Ci owu?

@Ame90
Gratulacje bety!! Wcale nie za niska ;) sprawdź jak chcesz przyrościk a potem to tylko USG. Super wiadomość!

Za każdym razem chodzilam i lekarz byl pod telefonem w razie czego.
Zawsze kazal skontrolowac przyrost bety i po prostu czekac.
Nie wspominal nic o badaniach. Jedynie ze poronienie w tak wczesnym tygodniu zdarza sie bardzo czesto .
Jestem poza tym jeszcze przed @ ktora nie wiem kiedy powinna byc ..

A Ty sprawdzałaś się pod kątem genetycznym? Przy takich trudnościach z utrzymaniem bada się pewne geny i czasem jakaś zagadka wychodzi...

reklama
Trzymamy, trzymamy :)

O ktoś ma takie same zalecenia ;)

Który masz dc?

@Kalina84
A czemu uważasz, że clo nie jest skuteczny? Nie wywołał Ci owu?

@Ame90
Gratulacje bety!! Wcale nie za niska ;) sprawdź jak chcesz przyrościk a potem to tylko USG. Super wiadomość!

A Ty sprawdzałaś się pod kątem genetycznym? Przy takich trudnościach z utrzymaniem bada się pewne geny i czasem jakaś zagadka wychodzi...
Pytasz który ja mam dzień cyklu to mój 18 dc

Pytasz który ja mam dzień cyklu to mój 18 dc
U mnie 19. Dwa różne testy owulacyjne. Czy to już pik czy jeszcze nie pik? ;) Wygląda na to, że może być jeszcze mocniejsza. A brzuch mnie boli okresowo 🤷

Załączniki

• IMG_20200312_180853723.jpg
    IMG_20200312_180853723.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 85
  • IMG_20200312_181244724.jpg
    IMG_20200312_181244724.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 82
Hej dziewczyny to i ja chce dołączyć coś o mnie mam 34 lata 4 ciąża za sobą z tego dwa aniołki ostatnia zakończyła się w 12tc serduszko się zatrzymało w 2018 roku mam 2 corki 14 i 7 lat i jestem już 3 lata po amputacja szyjki macicy z powodu raka. Obecnie jestem 3 dni przed okresem ale.... no właśnie czuje ciągnięcia w dole brzucha mam cały czas mokro latam do łazienki jakbym się przeziebila kręci mi się w głowie i wogole mam ochotę nie odchodzić od lodówki piersi bolą uciekają że stanika A dziś mnie bolało biodro co myslicie

reklama
U mnie też testy pink wychodziły pozytywne ale owulacji brak po monitoringu sama już nie wiem 🤷‍♀️🤦‍♀️
A badania hormonalne robiłaś?
Zaniepokoilas mnie, ale mam śluz płodny (pierwszy raz w życiu widzę, że się rozciąga), więc liczę na to,że jest, choć jak na mnie to raczej dość późno. W sobotę gin, zobaczymy co powie. Koleżanki mnie straszą, żebym nie szła że względu na koronawirusa, ale na razie planuje iść.

Do góry