Przykro mi.A jak musisz brać clo?ja nie ufam do końca tej mojej lekarce,wiec porownam jeśli mi też przepisz clo...Ja też byłam w piątek 12 dc i wczoraj 16 dc i też brak owulacji ☹ ale wczoraj dostałam clo od następnego cyklu
reklama
agabaj92
Fanka BB :)
Może tak nie do końca luz, ale w styczniu wykrył mi lekarz torbiel, a też byłam po jakimś pół roku od momentu starań. Przez tą torbiel troche odpuściłam i w szoku byłam jak mi sie okres spóźniał, a potem blada kreska była, wczoraj powtarzałam to już ciemniejsza. Przez tego koronawirusa chce przełożyć wizyte o tydzień szybciej to jakiś 6 tydzień może 7 byłby.Myśmy w lecie zaczynali na luzie. I nic ostatnie trzy miesiące korzystalam z aplikacji, która pokazywała potencjalne dni płodne, w zeszłym miesiącu zaczęłam stosować testy owulacyjne. W zeszła sobotę pierwszy raz poszłam do gina od czasu starań, co uważam było rozsądne, bo nie byłam już dawno. Cieszę się, że Tobie luz pomógł, gratulacje! Mi już nie pomógł, może okaże się, że dlatego, że nie miałam pojęcia kiedy jest owulacja i nigdy nie trafialiśmy.. tak sobie teraz myślę , a co będzie dalej, zobaczymy
margaretka89
Bezpieczniej przełożyć , masz rację. Ja właśnie teraz myslalam, że cykl stracony. No ale może jednak nie, zobaczymyMoże tak nie do końca luz, ale w styczniu wykrył mi lekarz torbiel, a też byłam po jakimś pół roku od momentu starań. Przez tą torbiel troche odpuściłam i w szoku byłam jak mi sie okres spóźniał, a potem blada kreska była, wczoraj powtarzałam to już ciemniejsza. Przez tego koronawirusa chce przełożyć wizyte o tydzień szybciej to jakiś 6 tydzień może 7 byłby.
agabaj92
Wszędzie teraz o tym koronawirusie mówią, więc sie troche boje zwłaszcza że to moja pierwsza ciąża. Może was sie akurat uda powodzenia życze ☺Bezpieczniej przełożyć , masz rację. Ja właśnie teraz myslalam, że cykl stracony. No ale może jednak nie, zobaczymy
margaretka89
Pozamykali szkoły, to się zaczęła panika. Panikować nie ma co, ale lepiej dmuchać na zimne Nie dziękuję, coby nie zapeszaćWszędzie teraz o tym koronawirusie mówią, więc sie troche boje zwłaszcza że to moja pierwsza ciąża. Może was sie akurat uda powodzenia życze ☺
agabaj92
No właśnie, na dodatek koleżanka mi pisała że gdzieś przychodnie pozamykali, to już wogóle. A jak będzie wszystko ok u lekarza to chce iść na l4Pozamykali szkoły, to się zaczęła panika. Panikować nie ma co, ale lepiej dmuchać na zimne Nie dziękuję, coby nie zapeszać
Smerfetka94
Powtorze rano. U mnie dzisiaj dopiero 23dc.Będziesz powtarzała rano czy czekasz do terminu @? Kiedy ma przyjść?
Cykle 32-33 wiec znow szok..
Wesoła_Aga
Powtorze rano. U mnie dzisiaj dopiero 23dc.
Cykle 32-33 wiec znow szok..
Oby test poszedł pomyślnie
a może ciut za wcześnie jeszcze na nie?
Organizm rządzi się własnymi prawami.
reklama
Smerfetka94
Wiesz co ja bym wcale nie robiła bo seksow prawie wogole nie bylo.Oby test poszedł pomyślnie
a może ciut za wcześnie jeszcze na nie?
Organizm rządzi się własnymi prawami.
Ale cos mnie tknelo. I wogóle nie liczę na cud ze tym razem sie uda...