reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja od niedawna zaczęłam dopieor wierzyć A jestem w 10 tygodniu [emoji173][emoji173][emoji173]
Ja się tak strasznie boję, że jednak wyjdzie, że nie jestem bo narobilam sobie nadzieji i boję się, że się zalamie już calkiem😔No ale zrobiłam 3 testy i na każdym pokazuje się ta druga blada kreska

reklama
Idź na bete będziesz miała pewność [emoji7][emoji7]
Ja się tak strasznie boję, że jednak wyjdzie, że nie jestem bo narobilam sobie nadzieji i boję się, że się zalamie już calkiem[emoji17]No ale zrobiłam 3 testy i na każdym pokazuje się ta druga blada kreska

Spokojnie, prawidłowe cykle są od 21 do 35 dni, jak masz owu w 20 dc to cykl ok 34 dni więc nadal w normie
Aga, tyle że mój najdłuższy w życiu to było 30 dni i już wtedy myślałam, że się udało, ale @ przyszła. Zobaczymy w takim razie ile będzie teraz. Jak się nie staraliśmy to było jak w zegarku 24,25. Odkąd się staramy to cuda. Raz 21, potem 24, potem 23, 30, 27. Niby w normie, ale dla mnie to dziwne. Od lat miałam jak w zegarku, a tu cuda 🙈

Aga, tyle że mój najdłuższy w życiu to było 30 dni i już wtedy myślałam, że się udało, ale @ przyszła. Zobaczymy w takim razie ile będzie teraz. Jak się nie staraliśmy to było jak w zegarku 24,25. Odkąd się staramy to cuda. Raz 21, potem 24, potem 23, 30, 27. Niby w normie, ale dla mnie to dziwne. Od lat miałam jak w zegarku, a tu cuda 🙈
Miałam dokładnie tak samo. Cykle co 28-29dni, od października od 29 do 35.... Dzisiaj 18dc owu jeszcze nie było. Sądząc po testach pewnie jutro

reklama
Do góry