reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja od niedawna zaczęłam dopieor wierzyć A jestem w 10 tygodniu [emoji173][emoji173][emoji173]
Ja się tak strasznie boję, że jednak wyjdzie, że nie jestem bo narobilam sobie nadzieji i boję się, że się zalamie już calkiem😔No ale zrobiłam 3 testy i na każdym pokazuje się ta druga blada kreska

reklama
Idź na bete będziesz miała pewność [emoji7][emoji7]
Ja się tak strasznie boję, że jednak wyjdzie, że nie jestem bo narobilam sobie nadzieji i boję się, że się zalamie już calkiem[emoji17]No ale zrobiłam 3 testy i na każdym pokazuje się ta druga blada kreska

Spokojnie, prawidłowe cykle są od 21 do 35 dni, jak masz owu w 20 dc to cykl ok 34 dni więc nadal w normie
Aga, tyle że mój najdłuższy w życiu to było 30 dni i już wtedy myślałam, że się udało, ale @ przyszła. Zobaczymy w takim razie ile będzie teraz. Jak się nie staraliśmy to było jak w zegarku 24,25. Odkąd się staramy to cuda. Raz 21, potem 24, potem 23, 30, 27. Niby w normie, ale dla mnie to dziwne. Od lat miałam jak w zegarku, a tu cuda 🙈

Aga, tyle że mój najdłuższy w życiu to było 30 dni i już wtedy myślałam, że się udało, ale @ przyszła. Zobaczymy w takim razie ile będzie teraz. Jak się nie staraliśmy to było jak w zegarku 24,25. Odkąd się staramy to cuda. Raz 21, potem 24, potem 23, 30, 27. Niby w normie, ale dla mnie to dziwne. Od lat miałam jak w zegarku, a tu cuda 🙈
Miałam dokładnie tak samo. Cykle co 28-29dni, od października od 29 do 35.... Dzisiaj 18dc owu jeszcze nie było. Sądząc po testach pewnie jutro

reklama
Do góry